Apple Music uygulaması sızdı!

Apple Music

Windows ve macOS’e 2019 yılı içerisinde gelecek olan Apple Music uygulaması bugün sızdı. Bakalım Apple Music uygulaması nasıl görünüyor?

Apple, 2001 yılında kullanıma sunduğu iTunes ile büyük bir devrim yapacağını sanmış ancak başına büyük bir bela almıştı. Kullanımı zor, Windows’u geçtim macOS’te bile saçma sapan hatalar veren mühendislik hatası iTunes’un fişinin bu yıl çekileceği nihayet geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmıştı.

iOS 13 ile karanlık modun geleceği kesinleşti

iTunes’un üzerine toprak atmaya hazırlanan Apple, çevrimiçi müzik platformu Apple Music için de plan yapmaya başladı. Bildiğiniz gibi Windows ve macOS’te Apple Music, iTunes üzerinden kullanılabiliyor.

Apple Music ayrı uygulamaya kavuşuyor!

Bugün ise 9To5Mac sitesi Apple Music’in ayrı uygulamasının olacağını be bu uygulamanın nasıl görüneceğini gözler önüne serdi. Çok sade bir arayüz ile geleceke olan Apple Music’in masaüstü uygulaması pek profesyonelce hazırlanmış gibi görünmüyor. Sanki tasarımcının biri öylesine minimalist bir konsept tasarlamış gibi görünen bu uygulamanın, 2019 yılı içerisinde kullanıma sunulması bekleniyor.

Apple Music uygulaması

İlk olarak macOS 10.15 güncellemesi ile Mac’lere gelecek olan bu uygulamanın, Windows Store üzerinden 2020 yılının başlarında Windows 10’a da geleceğini düşünüyoruz. Bakalım Apple, yeni uygulaması ile stabil ve akıcı bir müzik deneyimi sunabilecek mi?