Apple iPhone 13 konusunda çok rahat

Apple fanları iPhone 13 Pro Max almayı planlıyor

Son günlerde Apple’ın iPhone 13 tarafında stok sıkıntıları yaşayabileceği iddia ediliyor. Fakat Cupertino merkezli şirkete yakın isimler böyle bir şey olmayacağına eminler. İşte detaylar.

Apple iPhone 13 konusunda çok rahat. Malum, bu yılın son çeyreğinde Apple yeni iPhone modellerini tanıtacak. Muhtemelen yeni tanıtılacak olan iPhone modelleri de iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 mini ve iPhone 13 Pro Max olacak.

Son dönemde teknoloji sektöründeki çip sıkıntısının Apple’ı da etkileyebileceği iddia ediliyor. Bilindiği üzere Apple genel olarak ürettiği iPhone modellerinde üst seviye çipler kullanıyor. Hal böyle olunca, Apple’ın mevcut çip krizinden etkilenme olasılığı da artıyor.

Zaten şimdiye kadar dile getirilen haberler de ağırlıklı olarak bu yöndeydi.

Apple iPhone 13 konusunda çok rahat

Geçtiğimiz gün sızdırılan bazı raporlara göre Apple iPhone 13’ün stokları konusunda hayli rahat. Şimdiden herşey planlanmış durumda. Yani stok tarafında herhangi bir sıkıntı yaşanması beklenmiyor.

Apple’ın stok tarafında sıkıntı yaşaması için tedarik zincirinde sorunlar ortaya çıkması gerekiyor. Mevcut durumda da böyle bir şey söz konusu değil.

Zaten ülkemizde iPhone modellerinin fiyatından ötürü stok sıkıntısı söz konusu olmuyordu. Muhtemelen iPhone 13 modellerinde de stok sıkıntısı olmayacaktır. Bahse konu bu stok durumunun ABD ve benzeri ülkelerde geçerli olacağını öngörebiliriz. Keza ülkemizde iPhone fiyatları stok sıkıntısı çekmeyecek kadar yüksek.

Amazon büyük mağazalar için kolları sıvadı