Apple fanları iPhone 13 Pro Max almayı planlıyor

Apple fanları iPhone 13 Pro Max almayı planlıyor

Yapılan bir araştırma Apple kullanıcılarının gelecekte iPhone 13 Pro Max almayı düşündüklerini ortaya koydu.

Apple fanları iPhone 13 Pro Max almayı planlıyor. Apple kısa süre önce yeni nesil iPhone modellerini tanıtmıştı. Temelde yeni tanıtılan iPhone modelleri, geçtiğimiz yıl tanıtılan iPhone 12 modelleriyle aynı özelliklere sahipler. Eğer küçültülen çentik tasarımını es geçersek, iPhone 12 ve iPhone 13 modelleri arasında öyle önemli bir fark yok diyebiliriz.

Buna rağmen kullanıcılar iPhone 13 Pro Max’e karşı hayli hevesli. Apple’ın ana vatanı ABD’de yapılan bir araştırma da durumu gözler önüne seriyor. Yapılan araştırmaya göre kullanıcıların yüzde 38.4’ü şimdilik iPhone telefonunu değiştirmeyi düşünmüyor.

Apple fanları iPhone 13 Pro Max almayı planlıyor

Apple fanları iPhone 13 Pro Max almayı planlıyor

Katılımcıların yüzde 26.83’ünün hayalinde ise iPhone 13 Pro Max bulunuyor. Onu yüzde 15.93 ile iPhone 13 Pro takip ediyor. iPhone 13 almayı düşünenlerin yüzdesi ise yüzde 6.57.

iPhone 13 ise en düşük yüzde ile karşımıza çıkıyor. Önümüzdeki süreçte telefonunu yenileyerek iPhoen 13 mini almayı düşünenlerin sayısı yalnızda yüzde 5.36. Dürüst olmak gerekirse bu yüzdenin daha da düşük olmasını beklerdik.

Geri kalan ise iPhone 12 ve iPhone 11 gibi seçenekleri tercih ediyor. Demek hala eski iPhone modellerine de ilgi büyük.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Önümüzdeki süreçte iPhone 13 Türkiye’de de satışa çıkacak.

Realme şimdi de robot süpürge üretimine başlıyor