Apple büyük Fitness+ güncellemesi geldi

Apple büyük Fitness+ güncellemesi geldi

Apple en son Fitness+ güncellemeleri geldi  ve lansmanından bu yana hizmetin Ocak ayındaki en büyük sürümlerinden biri gibi görünüyor. İşte detaylar.

Önemli bir yeni ekleme olarak, 10, 20 ve 30 dakikalık seanslarla tüm vücut kardiyo egzersiz türü olarak kickboks da geldi. İki Fitness+ eğitmeni Jamie-Ray Hartshorne ve Tayland’da başörtüsü takarak yarışan ilk kadın olan Muay Thai dövüşçüsü Nez Dally tarafından yönetilecek. Bir başka önemli ekleme de Beyoncé’nin son albümü Renaissance’tan şarkılar da dahil olmak üzere Artist Spotlight serisine eklenmesi. Apple, 9 Ocak’tan itibaren müziğiyle bisiklet, dans, HIIT, Pilates, koşu bandı ve yogada yedi yeni antrenmanın sunulacağını söyledi. Fitness+ ayrıca Foo Fighters (16 Ocak) ve Bad Bunny’den (23 Ocak) Artist Spotlight tekliflerini de sunuyor.

Apple büyük Fitness+ güncellemesi geldi

Ayrıca, Dolly Parton, Shawn Mendes ve diğerleri gibi tanınmış kişilerin hikayeleriyle yürüyüşlerde sizi motive etmeye yardımcı olan Time To Walk’un yeni bölümleri de mevcut. Söz konusu antrenmanların Netflix platformuna gelmesi platforma olan ilginin daha fazla artması ile sonuçlandı.

Apple Fitness+ ayrıca Sakinlik, Minnettarlık, Dayanıklılık ve Yaratıcılığı içeren mevcut kitaplığa katılan yeni bir meditasyon teması olan Uyku’yu da tanıtıyor. Bunlar arasında, beş dakikalık rahatlatıcı bir müzikle sona eren dört adet 20 dakikalık meditasyon içeren “Uyku Meditasyonlarına Giriş” adlı yeni bir program yer alıyor. Ve son olarak, ilham almak ve hedef belirlemek için iki yeni koleksiyon ekliyor.

Binance , siber suçlarla mücadele çalışmalarını bir üst seviyeye taşıdı