Apple 2023’te 16 inçlik iPad modeli tanıtabilir

aa

Son sızıntılara göre Apple 16 inçlik bir iPad’in 2023’ün dördüncü çeyreğinde 16 inçlik bir iPadleri piyasaya sürecek.

Son gelen raporlara göre Apple’ın 2023 yılındaki projelerinden biri 16 inçlik ipad üretmesi yer alıyor. Bunun ile beraber 16 inçli Mac bulunmasından dolayı bu kategoridekide de değişiklikler yapabilir.  16 inçlik iPad muhtemelen daha büyük ekran alanından yararlanacak grafik tasarımcıları ve özel çalışanlara hitap edecek. 12.9 inç iPad, şirketin şu anda sunduğu en büyük tablettir. Yaklaşan teklif, mevcut 12,9 inç modelden önemli ölçüde daha büyük olacaktır.

Apple

Rapor gerçekten doğru çıkarsa, 16 inç iPad ve MacBook arasındaki fark belirsiz hale gelir. Bunun nedeni, iPad’in zaten çoğu bilgisayardan daha güçlü olan birinci sınıf donanıma sahip olmasıdır. Şirketin daha büyük boyutlu iPad’i portföyünde nasıl konumlandırdığı ve adının iPad Pro mu yoksa sadece iPad mi olacağı henüz belli değil. The Information’a ek olarak, Bloomberg’den Mark Gurman da geçmişte Apple’ın daha büyük iPad’ler yapmayı düşündüğünü bildirdi. 

DSCC Analisti Ross Young daha önce Apple’ın mini LED ekranlı 14 inçlik bir iPad Pro üzerinde çalıştığını belirtmişti. İlk söylentilere dayanarak, önümüzdeki yıl 14 ve 16 inç iPad çeşitlerinin MacBook boyutlarına uymasını bekleyebiliriz.

Realme 10 serisi renderları ve bazı özellikleri ortaya çıktı