Android için yeni Emoji güncellemesi geliyor!

android icin yeni emoji paketi guncellemesi 1

iOS platformunun geride bıraktığımız Ekim ayındaki güncellemesinden sonra yeni Emoji karakterlerine kavuşması, Android cephesini de harekete geçirmişti. Ve sonunda Android tarafında da güncelleme görüldü. Detayları haberimizde.

android-icin-yeni-emoji-paketi-guncellemesi-1

iOS 9.1 güncellemesiyle birlikte iPhone, iPad ve iPod cihazlara 150’den fazla yeni Emoji karakteri gelmiş, bu karakterler kullanıcılar tarafından oldukça sevilmişti. Benzer bir durum şimdi Android için söz konusu. Android’in kıdemli isimlerinden Hiroshi Lockheimer, geçtiğimiz ay Emoji’ler için çalışmaya başladıklarını, kullanıcıların kendisini çok fazla sıkıştırdığını söylemişti. Çalışmalar sonunda meyvesini vermiş görünüyor.

Lockheimer, önümüzdeki hafta Android için yeni Emoji karakter setinin yayınlanacağını duyurdu. Yeni karakterler ilk etapta Nexus cihazlara gönderilecek. O noktadan sonra iş üreticilere düşecek. Yani telefonunuzun üreticisi ne zaman güncelleme yayınlarsa, o zaman güncellemeyi alabileceksiniz. Çok fazla sayıda güncelleme söz konusu dolayısıyla hepsine tek tek yer vermek mümkün değil. Ancak aşağıdaki görüntüde çoğunu tek bir ekran görebilirsiniz. iOS tarafında dikkat çeken Emoji’leri aralardan seçebilirsiniz.

 

android-icin-yeni-emoji-paketi-guncellemesi-2

Unutmaya başladığımız telefon türleri!