Cyanogen Mod13 Android 6.0 Marshmallow ile uyumlu!

cyanogen mod13

Cyanogen Mod13 Android 6.0 Marshmallow tabanıyla kodlanmış bir şekilde karşımıza çıkıyor.

Ve yeni model özl işletim sistemi Cyanogen Mod13; artık daha fazla cihazda çalışacak. Cyanogen yeni bir Mod içinde çalışmalarına başladı.

Google gerçekleştirdiği Nexus etkinliği ile beraber Android 6.0 Marshmallow’un hangi cihazlara gelip gelmeyeceği ile ilgili bilgileri kullanıcılarla paylaştı.

Android 6.0 Marshmallow şimdilik bazı Nexus modellerinde ve Android One cihazında çalışıyor. Android 6.0 Marshmallow gelecek zamanlarda daha fazla cihaza çıkarma gerçekleştirecek.

Gelecek aylarda daha fazla cihazın Android 6.0 ve Android 6.0 Marshmallow güncelleştirmesini almasını bekliyoruz. Buna Custom model Android ve özel yapım ROM’lar da dâhil.

cyanogen mod13

Reddit sitesindeki bir Redditor; Cyanogen Mod13 ile ilgili bilgileri diğer Redditorlarla paylaştı. Buna göre yeni model Cyanogen Mod13; Android’in en son ki taşınabilir cihaz işletim sistemi Android 6.0 Marshmallow ile kodlanmış.

Cyanogen Mod13 yakın bir zamanda Yu’nun yeni model telefonu Yutopia ile karşımıza çıkacak. Yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşacağız. Ama o zamana kadar Android 6.0’ı beklemek durumunda kalacağız.

ABD’de okullarda zorunlu yazılım dersi