AMD Radeon Adrenalin 19.5.2 çıktı!

AMD Radeon Adrenalin 19.5.2

AMD ekran kartları için merakla beklenen AMD Radeon Adrenalin 19.5.2 güncellemesi yayınlandı. AMD Radeon Adrenalin 19.5.2 ile gelen yenilikler haberimizde.

AMD, yeni oyunlar için rakibi Nvidia gibi güncellemeler yayınlamaya devam ediyor. Ekran kartı üreticisi şimdi de yakın zamanda çıkan strateji türündeki Total War: Three Kingdoms oyunu için Radeon Adrenalin 19.5.2 güncellemesini yayınladı. Bu güncelleme ile Total War: Three Kingdoms oyununda gözle görünür performans artışı sağlanıyor.

AMD Radeon Adrenalin 19.5.2 çıktı! İndir!

Güncelleme ile AMD Radeon VII ekran kartı modellerinde ekran yırtılma sorunu çözülüyor. Radeon WattMan’deki hatalı listelenen maksimum sıcaklık sorunu düzeltiliyor. Windows 10’da HDR video oynatırken Ryzen APU’larda yaşanan donma sorunu çözüme kavuşuyor.

Güncelleme ile ayrıca ASUS TUF Gaming FX505’te yaşanan GPU bağlantı sorunu, World War Z’de yaşanan performans sorunu ve ACER Swift 3 yaşanan belli başlı sorunların çoğu gideriliyor. Eğer AMD uygulamasında ince ayarlarınız yoksa, güncellemeyi temiz kurulum ile kurmanızı tavsiye ediyoruz.

Nvidia GeForce 430.64 çıktı! İndir!

Güncellemeyi Windows 10 64 Bit ve Windows 7  64 Bit için buradan indirebilirsiniz. Güncellemeyi yüklemeden önce arkaplanda oyun veya videonun açık olmadığından emin olun.

AMD Radeon Adrenalin 19.5.2