AMD Radeon Software Adrenalin 18.9.3 yayınlandı!

AMD Radeon Adrenalin 18.8.1

AMD ekran kartları için AMD Radeon Software Adrenalin 18.9.3 güncellemesi yayınlandı. AMD Radeon Software Adrenalin 18.9.3 güncellemesi ile yeni çıkan oyunlarda performans artışı sağlanıyor.

AMD yeni çıkan oyunlar için güncellemeler yayınlamaya devam ediyor. Hem Xbox One hem de PC’ye çıkan AMD tabanlı Forza Horizon 4 için güncelleme yayınlayan firma, hem sorunları çözdüğü gibi hem de oyunlarda performans artışı sunuyor.

AMD Radeon Software Adrenalin 18.9.3 ile gelen yenilikler

5 Ekim 2018 tarihinde çıkacak olan Assassin’s Creed Odyssey oyununda ise yüzde 3’lük bir performans artışı sağlanıyor. Bu performans artışı RX 580 ekran kartı ve 1920 x 1080 çözünürlükte yaşanıyor. Ayrıca RX Vega 64 ekran kartlarında ise yüzde 5’e varan performans artışı olduğu ve bu performansın 1440P’de yaşandığı söyleniyor.

Yarış tutkunlarının merakla beklediği Forza Horizon 4’te ise Radeon FreeSync açıkken yaşanan performans sorunları çözülüyor. Ayrıca sistem genelinde yaşanan 16 çekirdekli işlemcilerdeki yeniden başlatma sorunu da bu güncelleme ile çözülüyor.

Eğer AMD ekran kartı kullanıyorsanız güncellemeyi buradan indirebilirsiniz. Güncellemeyi yüklerken temiz kurulum yapmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

AMD Radeon Software Adrenalin 18.9.3