AMD FSR 3 teknolojisini duyurdu

AMD FSR 3

AMD, Radeon RX 7800 XT ve Radeon RX 7700 XT duyurusunun yanı sıra üst düzey oyun deneyimleri sağlayan yazılımı FSR 3 ve diğer güncellemeleri konusunda bilgiler verdi.

AMD Gamescom fuarında yeni grafik kartları AMD Radeon RX 7800 XT ve Radeon RX 7700 XT’yi duyurdu. Yeni ekran kartları; bugünün ve yarının zorlu AAA ve espor oyunları için inanılmaz yüksek performanslı, yüksek yenileme hızına sahip 1440p oyun deneyimleri sunmak üzere optimize edildi.

AMD ayrıca, desteklenen oyunlarda muazzam performans artışları sunmak üzere tasarlanan popüler yükseltme teknolojisinin yeni sürümü AMD FidelityFX Super Resolution 3’ü de duyurdu.

Çığır açan AMD RDNA 3 mimarisi üzerine inşa edilen yeni ekran kartları, 60+ FPS’de tamamen sürükleyici 1440p oyun deneyimi ve belirli oyunlarda rakiplerine kıyasla önemli ölçüde daha iyi performans sunmak için tasarlanmış, son teknoloji donanım ve yazılım özellikleri sunuyor.

AMD Radeon RX 7800 XT ve Radeon RX 7700 XT grafik kartları ayrıca sırasıyla 16GB ve 12GB yüksek hızlı GDDR6 VRAM ve yüksek çözünürlüklü oyunlar için rakiplerinden %50’ye kadar daha yüksek bellek bant genişliği sunuyor.

Ayrıca, yepyeni AMD HYPR-RX teknolojisi de dahil olmak üzere performansı ve görsel doğruluğu bir üst seviyeye taşıyan gelişmiş özellikleri de destekliyorlar.

AMD FSR 3

1440p Oyunların Geleceğine Güç Veriyor

1440p oyunlar için en üst düzey grafik kartı olan AMD Radeon RX 7800 XT grafik kartı, 60 AMD RDNA 3 birleşik işlem birimine sahip ve rakiplerine göre ortalama %20 daha fazla performans sunuyor.

54 AMD RDNA 3 işlem birimine sahip AMD Radeon RX 7700 XT grafik kartı da 1440p’de rakiplerine kıyasla ortalama %20 daha fazla performans sunuyor. Her iki grafik kartı da eski kartları kullanan oyuncular için mükemmel bir yükseltme seçeneği sunuyor.

AMD FSR 3,

 

Kare Hızlarını ve Görselliği Aslına Uygun Artırma

AMD ayrıca yeni nesil AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) zamansal yükseltme teknolojisi AMD FidelityFX Super Resolution 3’ün kullanıma sunulduğunu da duyurdu.

AMD FSR 3, AMD Fluid Motion Frames teknolojisinden ve oyun hareket vektörü verilerinden yararlanarak FPS’yi önemli ölçüde artıran kare oluşturma özelliğine sahip.

AMD FSR 3, rakip ürünler ve oyun konsolları da dahil olmak üzere geniş bir ürün ve platform yelpazesinde desteklenen oyunlarda inanılmaz görüntü kalitesiyle, büyük performans artışı sağlamak üzere tasarlandı.

Vespa 946 10. Yıl Serisi “Bunny” Türkiye’ye geliyor!