Amazon Fire TV Yenilikçi Oyunlar Sunacak

Amazon Fire TV Yenilikçi Oyunlar Sunacak

Amazon Fire TV için oyun geliştirmeden sorumlu olan ekip, yenilikçi ve ilgi çekici oyunlar hazırladıklarını açıkladı.

Amazon, yeni ürünü Fire TV’yi geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıttı ve Fire TV’nin öne çıkan özellikleri arasında oyunlar da yer alıyordu. Amazon Fire TV’de yer alan oyunlardan sorumlu olan ekip, Fire TV’nin oyun konusunda oldukça yüksek potansiyele sahip olduğunu ve oyunlarının büyük ölçüde dahili stüdyolar tarafından geliştirileceğini açıkladı.

Amazon_Fire_TV_DG

Amazon Game Studios yöneticisi Ian Vogel, ekibinin etkileyici oyunlar geliştirmek istediğini ve bunu elde edebilmek için oldukça yaratıcı oyun mekanikleri geliştireceklerini açıkladı. Amazon Games başkan yardımcısı Michael Frazzini de konu hakkında açıklamalarda bulundu ve Amazon Fire TV için yenilikçi oyunlar geliştireceklerini açıkladı. Geleneksel anlamda başarılı olan yöntemleri tercih etmeyeceklerini belirten Frazzini, halihazırda mevcut olanı taklit etmek yerine yenilikçi yollara başvuracaklarını söyledi.

Amazon’un oyun konusunda öğrenmesi gereken çok şey olduğunu kabul eden Michael Frazzini, sonunda başarılı olmak uğruna yaşayacakları başarısızlıklardan çekinmediklerini vurguladı. Amazon Fire TV, Sony ve Microsoft’un yeni nesil konsolları PlayStation 4 ve Xbox One için henüz ciddi bir rakip olarak görülmüyor. Ancak Amazon hedeflediği yenilikçi oyunları başarıyla hayata geçirdiği taktirde bu durum değişebilir.

Windows XP’ye Yönelik Saldırılar Şimdiden Başladı