Amazfit iki yeni modeli ile rakiplerine meydan okuyor

1616510173 Amazfit Band 5 Lifestyle 1

Akıllı saat dünyasının en önemli fiyat performans odaklı markalarından biri olan Amazfit, iki yeni modeline daha resmen kavuşmuş oldu.

Amazfit iki yeni modeli ile rakiplerine meydan okuyor. Daha çok Zepp adıyla bilinen akıllı saat üreticisi Huami, sporculara ve özellikle koşuculara yönelik iki yeni modeli piyasaya sürdü: Amazfit Cheetah ve Cheetah Pro. Bu saatler, kişiselleştirilmiş koşu planları sunan yapay zeka destekli Zepp Koç özelliği ile öne çıkıyor.

Amazfit Pop 3S sarj suresi 1

Amazfit Cheetah, net bir görüntü deneyimi sunmak üzere 1.39 inç AMOLED ekran ve 454×454 piksel çözünürlükle dikkat çekiyor. Cheetah Pro ise, bir adım daha öteye giderek 1.45 inç AMOLED ekran ve 480×480 piksel çözünürlük sunuyor. Cheetah, hafif bir fiber takviyeli polimer çerçeve ve rahat bir sıvı silikon kayış ile geliyor. Kayışıyla birlikte 47g, kayışsız ise 32g ağırlığı var. Cheetah Pro ise, titanyum alaşımlı çerçeve ve ter emici naylon kayış ile donatılmış. Kayışıyla birlikte 43g, kayışsız ise 34g ağırlığında.

Amazfit Bip 3 2

Her iki akıllı saat de çeşitli ortamlarda dayanıklılık sağlamak üzere tasarlandı. 5 ATM suya dayanıklılık derecesi, saatlerin 50 metreye kadar su altında kullanılabilmesine imkan tanıyor. Bu durum, yüzme ve suyla ilgili aktivitelerde ideal eşlikçi olduklarını belirtiyor. Cheetah, 14 günlük kullanım süresi sunarken, Cheetah Pro bu süreyi 15 güne çıkarıyor ve uzun süreli performansı garanti ediyor.

Amazfit iki yeni modeli ile rakiplerine meydan okuyor

Koşucular için özel olarak tasarlanmış bu akıllı saatler, kullanıcıların hedeflerine uygun kişiselleştirilmiş koşu planları sunan yapay zeka destekli Zepp Koç özelliği ile donatıldı. Bu planlar, kullanıcının performansını ve durumunu haftalık olarak analiz ederek eğitim rutinlerini optimize etmeye yardımcı oluyor. Zepp Koç, kullanıcılara ilerlemelerini anlamalarına ve potansiyellerini en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olacak bilimsel rehberlik sunuyor.

Amazfit GTS 2e and GTR 2e

Amazfit Cheetah ve Cheetah Pro, uyku takibi, stres izleme, kan oksijen seviyesi izleme ve kalp hızı takibi gibi bir dizi sağlık izleme özelliğine öncelik veriyor. 150’den fazla kapalı ve açık spor modu ile bu akıllı saatler, çeşitli aktivitelere uyum sağlayarak kapsamlı bir fitness takibi sunuyor.

Amazfit Cheetah ve Cheetah Pro modelleri şu anda şu fiyatlarla satışa sunuldu: Amazfit Cheetah için 229.99 dolar / 229.90 sterlin / 229.90 euro ve Cheetah Pro için 299.99 dolar / 299.90 sterlin / 299.90 euro. Amazfit iki yeni modeli ile rakiplerine meydan okuyor.

Sony Xbox Game Pass trendini bitirmek istiyor