Amazfit GTS 4 Mini özellikleri netleşmeye başladı

amazfit 2

Akıllı saat piyasasının üretken isimlerinden biri olan Zepp Health, yeni akıllı saat modeli olan Amazfit GTS 4 Mini’yi tanıtmak için artık gün sayıyor.

Amazfit GTS 4 Mini özellikleri netleşmeye başladı. Çoğunluk hisseleri Xiaomi’nin elinde bulunan ve 2021 yılına kadar Huami ismiyle faaliyet gösterirken bu tarihlerde aldığı kararla ismini Zepp Health olarak değiştiren şirket, akıllı saat kategorisinde önemli işlere imza atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda piyasaya sürdüğü GTS 2 Mini modeliyle oldukça ses getiren şirket, şimdi ise Amazfit GTS 4 Mini ile yeniden akıllı saat pazarından payını almak istiyor.

amazfit 2

Zepp Health’in alt markalarından biri olan Amazfit markası tarafından geliştirilen GTS 4 Mini akıllı saat modelinin tanıtım tarihi henüz belli değil. Ancak Çinli şirkete yakın kaynaklar, Amazfit’in oldukça kısa bir süre içerisinde bu konu hakkında açıklama yapacağını iddia ediyor. Bununla birlikte Amazfit tanıtım organizasyonu üzerinde çalışadursun, sızıntı kanalları boş durmayarak GTS 4 Mini modelinin özelliklerini sızdırmaya devam ediyor.

k87po87ofghg

Amazfit GTS 4 Mini özellikleri netleşmeye başladı

İddialara göre yeni akıllı saat 1,65 inç büyüklüğünde ve HD çözünürlüğünde AMOLED ekranla karşımıza çıkacak. Uyku takibi, stres seviyesi ölçümü, kalp atış hızı sensörü gibi artık neredeyse akıllı bilekliklerde bile standartlaşan özellikleri bünyesinde bulunduran Amazfit GTS 4 Mini’de ayrıca 120’den fazla spor modu ve 5ATM’ye kadar suya dayanıklılık gibi özellikler bulunacak.

Xiaomi Amazfit Pace

Gücünü bütçe dostu cihazlardan alan Amazfit’in yeni modelini kaç dolardan satışa sunacağı konusunda henüz kesin bir bilgi olmasa da, genel görüş yeni modelin 110 dolar civarı bir fiyattan satışa sunulacağı yönünde.

Mozilla Firefox takip edilmenizi engelleyecek: İşte o yeni özellik