Apple’ın yeni akıllı saati standart modelin 2 katı fiyatına satılacak!

Eski Apple Watch

Amerikalı teknoloji devinin bir süredir üzerinde çalıştığı yeni akıllı saat modellerine ilişkin oldukça önemli iddialar var.

Apple’ın yeni akıllı saati standart modelin 2 katı fiyatına satılacak! Apple, her yıl olduğu gibi bu yıl da karşımıza yeni bir akıllı saat modeliyle çıkacak. Ancak bugüne kadar internete düşen haberlerde Apple Watch Series 8’in gerek donanım, gerekse de tasarım anlamında Apple Watch 7’den çok da büyük farklarının olmayacağı iddia edilmişti.

Apple Watch "Extreme Sports" versiyonu bu yıl içinde geliyor

Bununla birlikte Apple’a yakınlığıyla bilinen ve bugüne kadar paylaştığı bilgilerle güvenilirliğini çok defa kanıtlayan Mark Gurman, Apple’ın standart modelin yanında bir de “Pro” versiyonu üzerinde çalıştığını iddia etti.

Apple Watch Series 8 özellikleri

Gurman’ın iddialarına göre Apple, sağlamlığı, gücü ve büyüklüğü ile ön plana çıkan yeni Apple Watch Series 8 Pro modelini bu seneye yetiştirebilmek için elinden geleni yapıyor.

Apple’ın yeni akıllı saati standart modelin 2 katı fiyatına satılacak!

Ünlü duyumcunun iddialarına göre, titanyum kasayla karşımıza çıkacak olan Pro modelinde daha büyük ve daha dayanıklı bir ekran göreceğiz. Aynı zamanda bu saatin batarya boyutunun da standart modele göre hatırı sayılır oranda büyük olacağı konuşuluyor.

Apple Watch

Mark Gurman tarafından yapılan açıklamaların devamında ise, Apple Watch SE modelinin de bu yıl yenileneceğini ve her üç akıllı saatin de bu yıl sonundan önce piyasaya çıkacağı iddia edildi. Amerikalı teknoloji devinin üzerinde çalıştığı akıllı saat modellerinin muhtemel fiyatları hakkında da bilgi vermeyi ihmal etmeyen Gurman, Apple Watch SE’ye 399 dolar, Apple Watch Series 8’e 399 dolar, Apple Watch Series 8 Pro ‘ya ise 999 dolar değer biçti.

Apple iPhone fiyatları için bir zam daha!