Amazfit Bip 3 1.69 inç ekran, kalp atış hızı sensörüyle tanıtıldı

Amazfit Bip 3 2

Amazfit, Amazfit Bip 3 adlı yeni bir akıllı saati piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Brezilya’da görünen akıllı saat Haziran ayında küresel pazarda piyasaya çıkacak.

Amazfit Bip 3 dikdörtgen metalik bir gövdeye yerleştirilmiş 1,69 inçlik büyük bir HD TFT panele sahip. 237ppi piksel yoğunluğuna ve 2.5D temperli cam korumasına sahip.

Akıllı saat, 24 x 7 kalp atış hızı takibi için bir PPG sensörü, kan oksijen takibi için bir SpO2 sensörü gibi sağlık takibi için çok sayıda sensör sunar ve ayrıca uyku takibi, stres takibi, kadın döngüsü takibi vb. gibi birçok başka sağlık özelliği sunuyor.

Amazfit Bip 3

Akıllı saatte 60’tan fazla spor modu bulunur ve yürüyüş, koşu veya bisiklet rotalarınızı doğru bir şekilde takip etmek için yerleşik bir çift uydu konumlandırma sistemine (GPS & GLONASS) sahiptir.

Amazfit Bip 3 son derece özelleştirilebilir olan 50’den fazla bulut tabanlı saat yüzüyle birlikte gelir ve ayrıca onu bir saat yüzüne dönüştürmek için bir resim seçme seçeneği de vardır. Akıllı saat ayrıca bildirimler, çağrı uyarıları, medya kontrolü, kamera kontrolü gibi tüm olağan işlevlerle birlikte geliyor. Şirket, Bip 3’ün 280 mAh pilinin normal kullanımda iki haftaya kadar dayanabileceğini iddia ediyor. Ayrıca 5ATM su yalıtımına sahiptir ve 44,2 x 36,6 x 7,6 mm boyutlarında gelir. Siyah, pembe ve mavi renklerde mevcut ve 60 dolar fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Galaxy Watch 5 sıcaklık sensörü ile gelebilir