Amazfit Band 7 için geri sayım başladı

a7 1

Amazfit Band 7, cihazın yakında piyasaya sürüleceğine dair bilgiler gelmeye başladı. Sızıntılar, Redmi Smart Band Pro ile benzerliğine de işaret ediyor. Ancak Amazfit Band 7 daha büyük bir pil ve GPS desteği ile gelecek.

Son gelen bilgilere göre Amazfit Band 7’nin potansiyel olarak Amazfit GTR 4 serisi ile birlikte piyasaya sürüleceğine dikkat çekti. Kod adı Bari olan Band 7, 2021’den itibaren Redmi Smart Band Pro ile keskin benzerlikler çizdi.

Amazfit Band 7

Bir Fransız bahşiş veren Magical Unicorn, Band 7 ile ilgili yeni ayrıntıları sağladı. Cihaz, birkaç önemli ayrıntı hala belirsizken cihaz FCC listesinde zaten ortaya çıktı. Amazfit Band 7’nin Redmi Smart Band Pro’nun 200mAh’sini aşan 250mAh pile sahip olduğu söyleniyor.

Amazfit Band 7

Band 7, Zepp OS’yi çalıştırıyor ve kullanıcı arayüzündeki kullanıcı arayüzü bilgileri henüz kesin değil. Band 7, Redmi Smart Band Pro’nun aksine GPS işlevine sahip olacak. Bu, daha büyük pil ile birlikte Band 7’yi pazarda iyi bir temele oturtacaktır. FCC belgesine göre, Band 7 Eylül civarında piyasaya sürülebilir. Cihaz için küresel kullanılabilirlik, fiyatlandırma ve tüm teknik özellikler henüz mevcut değil.

Huawei FreeBuds Pro 2 için geri sayım başladı