Alienware kurucusu Dell’den ayrılıyor!

Alienware kurucusu

Oyuncu bilgisayarları üreten Alienware kurucusu Dell’den ayrılacağını açıkladı. Peki, Alienware kurucusunun yeni durağı neresi olacak?

Dell, iş alanının yanında oyun alanında da faaliyet göstermek için geçtiğimiz yıllarda Alienware’i bünyesine katmıştı. Tasarım ve donanımı ile dikkat çeken Alienware, açık ara piyasanın en iyi oyuncu bilgisayarlarını üretiyor. Bugün ise Alienware’in kurucusu olan Frank Azor’un Dell’den ayrılacağı haberi geldi.

Alienware kurucusu AMD’ye geçiyor!

Frank Azor, 3 Temmuz 2019 tarihinde Dell’in bünyesinden ayrılacağını ve bu süre zarfındaki tüm iyi şeyler için Dell’e teşekkür ettiğini bildirdi. Frank Azor, Alienware’deki görevinden sonraki durağı AMD olacak. Frank Azor’un çok yakında AMD’nin oyun şefi olarak göreve başlayacağı söyleniyor.

Windows 10 güvenlik güncellemenizi hemen kontrol edin!

AMD, maalesef ki grafik birimi açısından Nvidia’nın çok gerisinde kalmıştı. Özellikle de RTX teknolojisi ile farkı açan Nvidia, Frank Azor’un AMD’ye geçmesi ile kendine ciddi bir rakip edinecek gibi görünüyor. Alienware’in piyasa değerinin 3 milyar dolar gibi bir değere ulaşmasında büyük katısı olan Frank Azor’a yeni yolculuğunda başarılar dileriz.

Alienware kurucusu