Alcatel IDOL 5 akıllı telefon ailesini tanıttı

IDOL5 3

Alcatel IDOL ailesinin yeni üyeleri IDOL 5 ve IDOL 5S, kısa yolları seven, hızlı ve anında karşılık gören içerikler isteyen, yepyeni ve “Tam bana göre” dedirten deneyimler yaşamaya meraklı olan “Şimdi Nesli” için tasarlandı.

IDOL 5 serisi, şaşırtıcı anları inovatif bir tarzda yakalayıp anında paylaşmayı sağlayacak bir telefon arayan tasarım ve multimedya tutkunları için kusursuz bir ürün sunuyor.

IDOL 5 en son teknoloji ve en yeni tasarımın mükemmel bir şekilde uyum sağladığının kanıtı olarak öne çıkıyor. 7.5 mm.’lik gözalıcı ve incecik yapısı, sağlam metal gövdesi, süper parlak 5.2 inç 423ppi’lik ekranı ile IDOL 5, kenarların pürüzsüz olmasını sağlayan 2.5D eğimli cam içine sarılarak tasarlandı. Kusursuz alüminyum tasarımı, şıklığın incelikle buluştuğu eğimli cam ile birleştirildi ve Alcatel’in en iyisi olarak vitrine çıkarıldı. IDOL 5; arkadaşlarınızla konuşup paylaşım yapabileceğiniz, tam anlamıyla ikonik bir konsepti hayata geçiriyor.

Idol_5S_2

Multimedya deneyimi

Günümüzde yediğimiz yemeği Instagram’da paylaşmamışsak, o yemeği yememiş sayıldığımız için hayatımızdaki her bir anı yakalamak artık çok önemli. Bu yüzden IDOL 5 serisi muhteşem bir kamera ve katma değerli işlevlerle geliyor. Örneğin, IDOL 5 serisi,  en sevdiğiniz fotoğraf ve videolarınızı seçip kısa ve paylaşılabilir kliplerde kullanmak üzere birleştirebileceğiniz eğlenceli ve yaratıcı Video Story (Video Hikayesi) özellikleri de sunuyor.

IDOL5_2

IDOL 5: Heyecan verici multimedya deneyimleri

IDOL 5; f/2.0 diyafram açıklığı, 1.12 µm piksel boyutu, çok hızlı hibrit otomatik odaklama (PDAF+CAF) ve çift tonlu LED flaş özellikleri olan 13 megapiksel mükemmel bir ön kameraya sahip. Özçekimler de aynı derecede önemli olduğundan IDOL 5; 84 derece geniş açılı lens ve ön flaş özellikli 5 megapiksel ön kamerasıyla geliyor. Böylece tüm özçekimlerinizin ve çektiğiniz fotoğrafların her seferinde müthiş çıktığından emin olacaksınız.

IDOL5_Silver

IDOL 5S: Capcanlı mutimedya deneyimleri

IDOL 5S; f/2.0 diyafram açıklığı, 1.12 µm piksel boyutu, çok hızlı hibrit otomatik odaklama (PDAF+CAF) ve çift tonlu LED flaş özelliklerin olan 12 megapiksel mükemmel bir ön kameraya sahip. İnanılmaz özellikler taşıyan 8 MP ön kamerasında 4µm piksel boyutu ve ön flaşa sahip IDOL 5S son derece net görüntüler yakalamanız ve çarpıcı özçekimler yapmanız için ideal.

IDOL 5S, tüm bunlara ek olarak,  Cinemagraph (küçük ve tekrar eden hareketlerle video klipler oluşturabileceğiniz sabit fotoğraflar) ve Light Trace (ışık izli fotoğraflar) gibi  katma değerli işlevlerle geliyor; bu işlevler sıradan resim ve videoların ötesine geçerek fark yaratan içerikler oluşturmanızı sağlayacak.

IDOL_5S_1

Kusursuz bir multimedya deneyimi, yine kusursuz bir işitsel kalite gerektirir. IDOL5S, güçlü  mekasal işitsel çözümü ve 2×3.6W hoparlörler içeriyor. Böylece kullanıcıların kulaklarına akıllı ve verimli bir müzik kalitesi ulaşıyor.

Sony akıllı hoparlörünü açıkladı