LG Q51: Dayanıklılık standartlarının üstünde bir telefon

LG Q51

Askeri dayanıklılığa sahip LG Q51 giriş seviye telefon olarak kullanıcılara açıklandı. Bu akıllı telefonun özellikle de dayanıklı bir yapısı olması dikkat çekiyor. 

Dünya teknoloji devlerinden LG, şimdilerde yeni akıllı telefon modelleriyle uğraşıyor. Kısa bir süre önce birkaç yeni modelini duyuran kuruluş, şimdi ise Q51 olarak isimlendirilen yeni giriş seviye telefon modelini tüketicilere ulaştırdı. Kısa bir süre önce açıklanan akıllı telefonlar gibi Q51 de askeri dayanıklılık sergiliyor.

LG Q51 teknik özellikler

MIL-STD-810G sertifikası ile gündeme gelen yeni akıllı telefon, üçlü kamera kurulumuna sahip. Ekran bakımından değerlendirildiğinde, bir hayli geniş çerçevelere sahip. Ayrıca çok modern bir tasarıma sahip olmadığını da söylemek gerekiyor. Fakat telefonun asıl iddiası bu değil.

LG Q51 modeli

Ekran boyutu olarak 6.5 inç olan LG Q51, tüketicilere HD+ çözünürlük sunuyor. Ayrıca; MediaTek Helio P22 işlemciden güç alan cihaz, 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı orta segment olduğunu gösteriyor. Depolama alanı olarak biraz düşük olduğunu söylemek mümkün. Q51’in sahip olduğu microSD desteği, tüketicilerin depolama konusunda rahat olmasını sağlayacak diye tahmin ediyoruz.

LG Q51 modelinin ekranında yer alan çentik, 13 MP çözünürlük sunan bir ön kamera barındırıyor. Aarka bölümde ise ise 13 MP çözünürlük sunan ana kamera, 5 MP çözünürlük sunan ultra geniş açılı kamera ve 2 MP çözünürlüklü derinlik sensörü yer alıyor. DTS:X 7.1 kanal ses teknolojisi, Q51’in ses açısından iyi olacağını gösteriyor.

2019’un en iyi buluşlarından biri : LG 8K OLED TV