Akıllı Scooter’lar yolculuğa başladı!

gogoro

Taipei Gogoro Experiance Center duvarında büyük, yeşil neonlu, geleceğe ait bir şey var.

Gogoro’nun akıllı scooterları şimdilik sadece üretildiği yer olan Taipei’de mevcut ancak burada yakalanacak başarıya göre şirket scooter kullanımlarına göre diğer Ülkelerde hızla yayılacak.

Şu anki hedef ise hem Go İstansyonlarını hem de scooterları Taiwan’ın Başkenti Taipei’de hızla yaygınlaştırmak. Şarj istasyonu sıkıntısı çözüldüğünde şehir içi ulaşımda çok kullanabilecek bir teknoloji tabii petrol zenginleri de müsaade ederse.

Taipei Gogoro Experiance Center duvarında büyük, yeşil neonlu, geleceğe ait bir şey dikkat çekti. Gogoro ön siparişini aldığı ilk akıllı scooterların gönderimine başladı.

Gogoro Taiwan’da bir ay önce oldukça uygun fiyatlı 128.000 Taiwan Doları yaklaşık 4.100 Amerikan Doları bu da 11.362 TL’ye tekabül ediyor.

gogoro

Akıllı scooterlarının ön siparişini almaya firma başlamıştı. Hatta bu fiyata bir yıllık çalınma garantisi, iki yıllık ücretsiz servis hizmeti ve sınırsız batarya değişimi de dâhil.

Üstelik bu fabrika çıkış garantileri firmanın kapısı ilk kullanıcılara ardına kadar açık uzun süreli kullanıcılar ödeyecekleri ek ücret ile Gogoro’nun batarya değiştirme ağına katılabilecekler.

Kaspersky Internet Security’e prestijli ödül