Akıllı basketbol topu: Wilson X

akilli basketbol topu

Akıllı ürünlere bir yenisi daha eklendi. Wilson firması, akıllı basket topunu ve iOS uygulamasını duyurdu. Akıllı basketbol topunun yapabilecekleri, tanıtım videosu ve diğer detayları haberimizde. Karşınızda Wilson X!

akilli-basketbol-topu

Akıllı cihazların sayısı gittikçe artıyor. Şimdide karşımızda akıllı basketbol topu Wilson X var. Wilson X, Wi-fi üzerinden akıllı telefonunuz ile iletişim kuran standart bir basket topu. Görünümü standart bir basketbol topu ancak işin arkaplanı öyle değil. Wilson X’in içerisinde yer alan sensörler sayesinde yaptığınız başarılı atışları kayıt altına alabiliyorsunuz.

Wilson X şimdilik sadece iPhone desteği sunuyor ancak 2016 yılına kadar Android desteği de sunacak. Mobil uygulama üzerinden atışlarınızın ne kadarının başarılı olup olmadığını görmeniz mümkün. İşin ilginç yanı ise topu şarj etmenin gerekmemesi. Wilson firmasının iddiasına göre top, 100.000 atışlık bir pil ömrüne sahip. Yani bu pilin bitmesi için bir yıl boyunda hergün 300 atış yapmanız gerekiyor.

Wilson X isimli akıllı basketbol topunun iki boyu var. 29.5 inçlik orijinal boy ve 28.5 inçlik orta sınıf boyuyla Wilson X 199 Dolardan satılıyor. Akıllı basketbol topunun videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Meizu Pro 5 ilk kez görüldü!