Aile Arasında, Ayla’yı tahtından etti

ailearasında

Kore Savaşı sırasında yaşanmış bir hikayeden yola çıkılarak beyaz perdeye aktarılan Ayla, 6. haftasında zirveyi Aile Arasında’ya kaptırdı. Gülse Birsel’in kaleminden çıkan Aile Arasında ilk haftasında 955 binin üzerinde seyirciyi, sinema salonlarına çekti.

Aile Arasında kadrosu ile ön plana çıkıyor

Senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı Aile Arasında’nın yönetmen koltuğunda ise Ozan Açıktan var. Başrollerini Engin Günaydın, Demet Evgar ve Erdal Özyağcıların paylaştığı filmde, Divrim Yakut, Fatih Artman, Şevket Çoruh, Gülse Birsel ve Derya Karadaş gibi isimler de rol alıyor.

Aile Arasında, eşi Mihriban (Gülse Birsel) tarafından terkedilen Fikret’in (Engin Günaydın) ikili ilişkileri pek de iyi gitmeyen Solmaz (Demet Evgar) ile yaşadıkları trajikomik hikayeye odaklanan film izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

Yaklaşık olarak 125 dakika uzunluğunda olan film 1 Aralık’ta vizyona girmişti. Boxoffice Türkiye’nin verilerine göre ilk haftasında 955 binin üzerinde bir gişeye imza atan filmin toplam hasılatı da 12.2 milyonu aşmış durumda.

Bu arada uzun süredir zirvede olan Ayla, geçtiğimiz haftayı ikinci sırada tamamladı. 537 bin seyirci ile başarılı bir hafta geçiren Ayla böylece 6. haftasında 4.3 milyon seyirci tarafından izlenmiş oldu.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Ülkemizde tüm zamanların en fazla izlenen filmi 7.43 milyon seyirciyle Recep İvedik 5. Ayla ise 4.3 milyonla şimdilik 6. sırada bulunuyor.

İşte yeni Tomb Raider filminin posteri!