Adobe Lightroom iOS İçin Güncelleme Hazırlığında!

donanim gunlugu

#İŞBİRLİĞİ

Adobe Lightroom, iOS platformunda yeni bir güncelleme hazırlıyor. Gelecek olan güncelleme ile beraber bir çok değişiklik gün yüzüne çıkacak.

Adobe’nin popüler fotoğraf düzenleme uygulaması olan Lightroom, milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilen uygulamalar arasında. Masaüstü versiyondaki başarısıyla tanıdığımız Adobe’un hiperaktif çocuğu Lightroom, mobil uygulama alanında da hayli ses getirmişti. Önümüzdeki günlerde iOS üzerinde yeni bir güncelleme yayınlayacak olan Adobe, hayli sevindirmeyi başardı.donanim-gunlugu-lightroom

Yayınlanacak olan güncelleme ile beraber 3D Touch ile daha efektif çalışacak. Özellikle tüm uygulamaların 3D Touch üzerine yoğunlaştığını gören Adobe bu konuda da geri kalmayacak ve bir çok düzenlemenin 3D Touch ile yapılabilmesine de olanak sağlayacak. Gelecek olan güncellemenin içerisinde belki de en önemlisi iOS LightRoom full çözünürlüklü fotoğraf çıkışına olanak sağlayacak. Yapılan düzenlemeler ile fotoğrafların çözünürlüğünde bir takım bozulmalar veya deformeler meydana geliyordu. Tam da isabetli bir karar ile hazırlanan bu güncelleme bahsi geçen problemi de ortadan kaldıracak. Adobe Lightroom bu güncellemeyi tüm iOS cihazlarda eş zamanlı olarak yürütecek. Yani güncelleme iPad, iPhone cihazlarında ortak olarak gerçekleştirilecek.

Uygulamanın içerisinde yer alan bazı hatalarında giderileceğini bildiren Adobe Lightroom, uygulamanın sonuçlarından hayli memnun. Daha önce Adobe Lightroom ile tanışmamış kullanıcılar için ise oldukça güzel bir pazarlama taktiği kullanıyor. Uygulamayı 30 gün boyunca ücretsiz olarak kullanmamıza olanak sağlıyor. Daha sonrasında isterseniz uygulamayı satın alıyor, tüm işlevlerinden yararlanabiliyorsunuz.