ADATA yeni SSD modelleri ile geliyor

adata ssd

ADATA, yeni yongası olan 3D MLC NAND barındıran ve endüstriyel pazara yönelik olan 32 ve 512 GB arası olan SSD modelleri ile pazara geliyor.

Son zamanlarda birçok SSD firması hem kurumsal dünya için hem de son kullanıcı için birçok ürününü görücüye çıkarmaya başladı. Bu firmalar arasında köklü bir geçmişi olan ADATA, daha çok endüstri pazarına hitap eden ve kapasitesi 32-512 GB arası olan ürünleri için son hazırlıklarını tamamlamış bulunuyor.

ISSS314 adı altında pazarlanacak olan bu yeni ürün serisi, 2.5’’ form üzerinde ve 3D MLC NAND yongaları ile sistemlerde hayat bulacak. SATA 3.0 arayüzü ile bağlantı sağlayan ürünün, yazma ve sıralı okuma hızları 520/560 MB olarak kaydedilmiş durumda. -40C’den 85C’ye varan oldukça yüksek bir aralıkta performans sağlaması beklenen bu modeller, 2.5 watt gibi iyi bir güç tüketimi istatistiği ile de kurumsal kullanıcıların en önemli ihtiyacını karşılayacak gibi gözüküyor. Ayrıca flash yonga koruyucu ve donanımsal güç dedektörü bulunan üründe, Wear Leveling, S.M.A.R.T, Windows TRIM, ve NCQ gibi temel standartlar da mevcut gözüküyor. Piyasada çok yakında kendine konum bulacak bu ürünlerin daha çok endüstriyel iş ürünleri, sağlık, savunma ve  gömülü sistemlerde tercih edilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Kurumsal iş dünyasına katkı sağlayacak ürünlerin yakın zamanda çıkması beklenirken, fiyatları hakkında ise henüz net bir bilgi bulunmuyor.

İngiltere’de Drone Kullanımı için Ehliyet Gerekecek