Acun Ilıcalı alacağı takımı açıkladı!

RTÜK kaçak bahis sitesi reklamı

Son yılların yükselen isimlerinden biri olan Acun Ilıcalı satın alacağı takımı açıkladı! İşte ünlü milyonerin satın alacağı İngiliz kulübü.

Acun Ilıcalı alacağı takımı açıkladı! Kariyerine spor muhabiri olarak başlayan ve şöhret basamaklarını bir bir çıkan Acun Ilıcalı, önce TV kanalı, ardından da uçak, helikopter ve lüks yatlar almıştı.

Ilıcalı’nın şimdiki hedefi ise kendisine bir futbol takımı almak. Üstelik Ilıcalı alacağı takımı da belirlemiş durumda. Ilıcalı’nın hayalinde İngiltere futbol liginden bir takımı satın almak var. Üstelik bunun için görüşmeler çoktan başlamış durumda.

Acun Ilıcalı alacağı takımı açıkladı!

Geçtiğimiz günlerde bir TV programına katılan Ilıcalı alacağı futbol kulübü hakkında önemli demeçlerde bulundu. Ilıcalı bir aksilik olmazsa Hull City’i satın almak istediğini belirtti. Acun Ilıcalı konu ile ilgili şunları söyledi.

hull

” Hull City’yi satın almayı düşünüyorum. Hayalim gerçek olacak gibi. Güzel görüşmeler de yaptık, iki taraf birbirini iyi anladı. Karşı taraf bize güveniyor. Allah izin verirse, hayalim gerçek olacak. İngiltere’de ülkemizin bayrağını Hull City’nin başarısıyla dalgalandırmak istiyorum. Hull City’nin inşallah ileride hocasından, belli futbolcularına kadar Türklerden oluşmasını istiyorum.”

Acun Ilıcalı‘nın Hull City’i alıp alamayacağı şimdilik büyük merak konusu. Her ne olursa olsun bir Türk’ün köklü bir İngiliz kulübünü satın alması önemli bir gelişme diyebiliriz. Tüm sosyal medya gibi biz de bu olayı yakından takip ediyoruz.

Instagram, akışınızı sizin kontrol etmenize izin verecek bir özellik geliştiriyor