Acer Veriton Z4 ve N Serisi Türkiye’de

Acer Veriton Z4 ve N Serisi Türkiyede

Acer’ın güvenlik teknolojileri ve kompakt tasarımlarıyla büyükten küçüğe tüm modern işletmeler için ideal bir çözüm olan yeni Acer Veriton Z4 Serisi ve N Serisi bilgisayarları Türkiye’de.

 

Veriton Z4 Serisi hızlı bir kurulum sunar ve kompakt tasarımı sayesinde ofisteki çalışma alanınızdan tasarruf sağlar. 23” ekranı -5 dereceden 30 dereceye kadar çok az bir güçle ayarlanabilir ve kullanıcılar uzun saatler boyunca rahatça çalışabilirler. Ayrıca, monitör VESA duvar montajı kullanılarak herhangi bir duvara takılabilir. 4. nesil Intel Core işlemciler daha çok verimlilik için %15’e kadar daha iyi CPU sağlar ve ikili bağımsız ekran kullanıcıların aynı anda birden çok belge ve program açıkken verimli bir şekilde çalışabilmelerine izin verir.

Acer-Veriton-Z4-ve-N-Serisi-Türkiye'de

Kullanıcılar Acer Touch Tools ile dokunabilir, yazabilir ve içerik üretebilirler. Acer Screen Grasp kullanıcıların Acer Scrapboard‘a yerleştirebilecekleri imajları yakalamalarına ve almalarına izin verir ve fikir panoları oluşturmak için mükemmeldir, Acer AccuFinger ise kullanıcıların ekrandaki minik öğelere çok daha kesin bir şekilde tıklamalarına yardımcı olur. Uçtan uca tasarımlı kapasitif 10 nokta çoklu dokunmatik ekran aynı zamanda sorunsuz bir dokunmatik kontrol sağlarken, hareketler ekranda tümüyle takip edilebilir. Ek olarak, Veriton Z4 Serisi 180 dereceye kadar ayarlanabilen full HD bir web kamerası ile gelir ve görüntülü aramalarda esneklik sağlar. Kısayol tuşu tasarımı web kamerası 90°’den fazla ayarlandığında videoları ve görselleri otomatik olarak döndürür ve toplanabilir tasarımı kullanıcıların web kamerasınnı kullanmadıklarında aşağı çevirebilmelerini sağlar. YouCam ile sunumların paylaşılması da çok kolaydır.

 

Alanın sınırlı, fakat standart bilgisayar çalışmasının gerekli olduğu her işletme için ideal olan Veriton N serisi üretkenlik ve verimlilik arasında en doğru dengeye sahiptir. Bu seri kompakt bir formda üst düzey esneklik, güvenlik ve yönetilebilirlik sağlarken, aynı zamanda kurulumu, toplanması ve taşınmasını kolaylaştıran küçük 1 litrelik kapasitesi sayesinde ofis alanları dar olan işletmeler için mükemmel çözümdür. Ayrıca, Veriton N Serisi bir masa üzerine düz olarak yatırılabilir, toplanan tabanıyla dik durabilir veya hem VESA hem de B6 monitör serisi ayaklarını destekleyen ErgoStand’a takılarak sorunsuz bir hepsi bir arada çözüm üretir. 

Modül tasarımı giriş ve çıkışlar veya PCIE x1 kartı veya grafik kartı[1] için birincil ve opsiyonel olmak üzere iki modül barındırarak kullanıcıların farklı portlar arasında değişiklik yapabilmelerini sağlar. ODD veya 2. bir HDD destekleyebilecek üçüncü bir modül Temmuz ayında Veriton N serisine eklenecektir. Veriton N Serisi çeşitli iş ihtiyaçlarını karşılamak için 4. nesil Intel Core işlemcilere, daha büyük depolama seçeneklerine ve dahili hoparlör donanımına sahiptir.

 Acer Veriton N series with B6 series display

 

Hem Veriton Z4 Serisi hem de N Serisi kimlik ve platform güvenliğini geliştirmek amacıyla TPM 1.2 barındırmaktadır. Ek olarak, Acer Office Manager küçük işletmelerin güvenlik tedbirleri alabilmelerini ve IT varlıklarını izleyebilmelerini sağlarken, Acer ProShield kullanıcıların kimliklerini, verilerini ve web hesaplarını kolayca koruyabilmelerine yardımcı olur.