Acer Liquid E3 ve Liquid Z4 Modellerini Duyurdu

Acer Liquid E3 ve Liquid Z4 Modellerini Duyurdu

Acer, orta sınıfa yönelik Liquid E3 ve girişi seviyesine yönelik Liquid Z4 akıllı telefon modellerini duyurdu.

Bir çok üretici MWC 2014 öncesi yeni akıllı telefon modellerini duyurmaya başladı. Bu firmalardan biri de Tayvanlı Acer firması. Acer, orta sınıfa yönelik Liquid E3 ve girişi seviyesine yönelik Z4 akıllı telefon modellerini duyurdu. Orta sınıfa yönelik Liquid E3, 4.7 inç boyutunda 720p çözünürlüğünde IPS ekrana, 1.2GHAz işlemci ve 1GB RAM’e sahip. ARM Cortex-A7 mimarisini kullanan işlemcinin yanı sıra cihazda 4GB dahili depolama alanı bulunuyor ve bu alan microSD kart desteği sayesinde arttırılabiliyor.

acer-liquid-e3-1

Acer RAPID özelliğine sahip olan Liquid E3, çağrılara, kameraya ve ekranı tek dokunuşla açmanızı sağlıyor. Liquid E3’ün arka bölümünde 13, ön bölümündeyse 2 mega piksel çözünürlüğünde kamera bulunuyor. Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemini kullanan telefonun KitKat güncellemesini önümüzdeki günlerde alması bekleniyor. Acer Liquid E3 199 Euro fiyat etiketiyle Niasan ayından itibaren Avrupa’da satılmaya başlanacak.

acer-liquid-e3

Aer’ın duyurduğu bir dier akıllı telefon modeli Liquid Z4 modeli ise girişi seviyesine yönelik bir model. 4.0 inç TFT ekranın kullanıldığı telefonun ekranı WVGA çözünürlüğünde. Telefonda çift çekirdekli  Cortex A-7 mimarisini kullanan 1.3 GHz işlemci, 5 mega piksel kamera ve 4GBarttırılabilir dahili depolama alanı bulunuyor.

acer-liquid-z4-1

Abdroid 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemini kullanan Acer Liquid Z4, Acer’ın geliştirdiği ara yüzü kullanıyor. Acer Liquid Z4, Niasan ayından itibaren 99 Euro’dan satışa sunulacak. Acer’ın her iki modeli de Barselona’da düzenlenecek MWC 2014 etkinliğinde yakından görülebilecek.

Google Yerel Seçim 2014 Portalı Açıldı