Acer Aspire One CloudBook Windows 10 ile geliyor!

acer

Microsoft’un yeni Windows 10 işletim sistemi ile gelecek düşük fiyatlı notebook modellerinden bir tanesi Acer tarafından duyuruldu.

Microsoft’un PC sistemleri için geliştirdiği yeni Windows 10 işletim sistemi kısa bir süre sonra bu ayın sonunda sunulacak ve çoktan Windows 10 üzerinde çalışan yeni cihaz duyuruları da gelmeye başladı.

Son dönemde özellikle Google tarafından geliştirilen Chrome işletim sistemi üzerinde çalışan düşük fiyatlı notebook modelleri ilgi görürken Microsoft, bu cihazlara Windows 10 ile karşılık vermeyi planlıyor ve bu açıdan duyurusu gelen ilk cihazlardan bir tanesi de Acer Aspire One Cloudbook oldu.

Windows 10’un sunulmasından önce satışa çıkmayacak olan yeni cihazın en erken Ağustos ayı başında sunulacağını söyleyebiliriz.

acer

Yeni cihaz küçük boyutları ile özellikle taşınabilirliği ön plana çıkartan teknoloji meraklıları için gelirken firmadan cihazın donanım özelliklerine dair pek bir bilgi gelmiş değil.

Bu yeni Acer Aspire One Cloudbook modelinin 11.6″ büyüklüğünde ekran ile geldiğini söyleyebiliriz; ancak henüz diğer özelliklerini şimdilik söyleyemiyoruz.

1,2 milyar dakika bayramlaştık