ABD’li politikacı Among Us oynadı tarihi rekor kırıldı!

Twitch Neymar hesabını engelledi

Alexandria Ocasio-Cortez isimli bir ABD’li politikacı Among Us oynadı ve önemli tarihi rekorlara imza attı. Hadi gelin bu olayın eğlenceli detaylarına birlikte göz atalım.

Demokratların önemli isimleri arasında yer alan ABD’li politikacı Among Us oyunuyla adeta büyüledi. “AOC” olarak da bilinen bu oyuncu Twitch tarihinin gelmiş geçmiş en büyük izlenme rakamlarından bir tanesine sahip oldu. TwitchTracker ismindeki bir web sitesi tarafından düzenli olarak bir liste hazırlanıyordu. AOC, bu listeye girmeyi başardı.

Twitch rekorunun sahibi Ninja olmuştu

En yüksek seyirci sayısına ulaşmış ilk 20 Twitch hesabı arasına yerleşen AOC, bunu beklemediğini de ifade etti. Hikayenin başı ABD’li politikacının, seyircilerine kendisiyle Among Us oynamak isteyip istemediklerini sorması ile başlamıştı.

ABD’li politikacı Among Us

D-MN, Pokimane, HasanAbi, Disguised Toast ve DrLupo gibi yayıncılar; onun bu isteğini kabul ederek oyuna  başlayabileceklerini söyledi ve oyun başladı. Her ne kadar Ninja ile Drake tarafından 2018 yılında kırılan 600 bin seyirci rekoru kırılmasa bile yine de çok iyi iş çıkardılar. Among Us son zamanların en çok ses getiren oyunları arasında yer alıyor.

ABD’li siyasetçi bu oyunda impostor olabilmeyi de başardı. Son zamanlarda politikacılar gençlerle daha fazla bir araya gelmek için etkinlik düzenlemeye çalışıyor. Hatta kimi siyasetçilerin TikTok platformuna da el attığı biliniyor. Bu durum, gençlerle daha fazla vakit geçirmenin önemli bir yolu. Sizce gençlerle buluşmak için böyle platformların seçilmesi etkili oluyor mu? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.