A101 Xiaomi Redmi 5 satacak!

Xiaomi Redmi 5

A101 yine Xiaomi’nin telefonunu satmaya hazırlanıyor. A101 şimdi de uygun fiyata Xiaomi Redmi 5 satacak. Xiaomi Redmi 5 özellikleri ve uygun fiyatı hakkındaki her şeyi haberimizde bulabilirsiniz.

A101, Bim’in uygun fiyata Xiaomi Redmi 5 Plus satma hamlesine karşılık vermek için kolları sıvamış durumda. A101 şimdiki süreçte ise Redmi 5 modelini satışa sunmaya hazırlanıyor. Uygun fiyatla satışa sunulacak olan Redmi 5, Android tutkunlarına fiyatına göre oldukça üst seviye bir deneyim sunuyor.

A101 Xiaomi Redmi 5 satacak! Hem de çok uygun fiyata!

Telefonda; 5.7 inç büyüklüğünde 18:9 ekran, 1.8 GHz 8 çekirdekli işlemci, 3 GB RAM, 12 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera, microSD hafıza kartı desteği ve 3,200 mAh batarya bulunuyor.

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition fiyatı belli oldu!

A101, 19 Temmuz tarihinden itibaren bazı mağazalarında fiyat/performans canavarı bu telefonu 999 TL‘ye satacak. Samsung ve Apple‘ın zamlarından sonra gelen bu kampanyanın, yeni telefon satın almak isteyenleri çok yakından ilgilendireceğini düşünüyoruz.

Xiaomi Redmi 5

Ülkemizde İstanbul’da mağaza açmaya hazırlanan Xiaomi, uygun fiyat politikasını yine devam ettirecek gibi görünüyor. Rakiplerinin zam yarışına girdiği bugünlerde, Xiaomi uygun fiyat politikası ile kullanıcıları kendine çekebilir.