A101 Tekne satıyor! Yakında araba da satacak!

a101

Sattığı uygun fiyatlı ürünler ile dikkatleri üzerine çeken A101, bu sefer yok artık dedirtecek bir ürünü satışa çıkartıyor.

A101 Tekne satıyor! Yakında araba da satacak! Bildiğiniz gibi ülkemizdeki teknolojik ürünlerin fiyatları son zamanlarda bir hayli yükseldi. A101 ise bu ürünleri daha uygun fiyattan tüketiciler ile buluşturarak zaman zaman gündeme gelmeyi başaran bir zincir market. Ancak ortaya çıkan bir broşür, 11 Ağustos Perşembe günü marketin aldın aldın köşesinde oldukça enteresan bir ürünün satışa çıkacağını bizlere gösterdi. İşte detaylar!

A101 Tekne satıyor

A101 Tekne satıyor! Yakında araba da satacak!

Çoğu teknoloji meraklısı, A101’in aldın aldın köşesine haftalık hangi ürünlerin geleceğini sıkı şekilde takip ediyor. Çünkü market bazı cihazları gerçekten de oldukça uygun fiyatlardan nihai tüketici ile buluşturuyor. A101’de bu hafta içerisinde satışa çıkacak olan bir ürünün broşürü ise sosyal medyada fazlasıyla konuşuldu. Buna göre A101, 79.999,00 TL’ye tekne satıyor!

A101 Tekne satıyor

Yok artık diyebilirsiniz ancak durum aynen böyle. Teknenin nakit fiyatı demin de ifade ettiğimiz gibi 79.999,00 TL iken, taksitli fiyatının 83.199,00 TL olacağı yazıyor. Ancak motorun ürüne dahil olmadığını belirtmemiz de lazım.

A101 Tekne satıyor

Yani tekneyi satın aldıktan sonra ayrıca bir de motor satın almanız gerekecek! 5 metreye yakın bir boya sahip olan teknenin ardından sosyal medyadaki yorumlar da oldukça komikti. Hatta öyle ki yakında A101’in ikinci el araba satışa başlayabileceğini söyleyenler bile oldu.

Oppo Watch 3 serisinin çıkış tarihi belli oldu