8GB’lık iPhone 5C Resmen Satışa Sunuldu

8GB’lık iPhone 5C Resmen Satışa Sunuldu

Satışları yükseltmeyi amaçlayan Apple, yeni hamlesiyle düşük fiyatlı modellere yöneliyor. Daha düşük özellikli iPhone 5C ile hem daha fazla kullanıcıya ulaşılması hem de iPhone deneyiminin daha geniş kitlelere ulaşması hedefleniyor.

Dün duyurduğumuz 8GB’lık iPhone 5C bugünden itibaren O2 ile birlikte kullanıcılara sunulmaya başladı. Dün ortaya çıkan iç yazışmalarla bir anda teknoloji basınını şaşkınlığa uğratan Apple, beklenen seviyelere ulaşamayan iPhone 5C satışlarını yeniden canlandırmak istiyor. O2 üzerinden satışa sunulan yeni 8GB’lık iPhone 5C, farklı tarife ve paket seçenekleriyle kullanıcılarıyla buluşacak.

 iphone-5c

O2 İngiltere’nin paketleri aylık 13 ile 43 Pound arasında değişen aylık ödeme fiyatlarıyla satışa sunulurken, birçok Avrupalı operatöründe 8G’lık iPhone 5C’nin satışına bugünden itibaren başlaması bekleniyor. ABD’li operatörler cihazla ilgili kampanyaları sitelerinden henüz duyurmadılar ama Apple Store İngiltere 429 Pounddan 8GB’lık iPhone 5C’yi satışa sundular. 16GB’lık modelin fiyatı 469 Pound ve 32GB’lık modelin fiyatıysa 549 Pounddan İngiltere’de satışta olacak

iphone 5c ingiltere fiyat

8GB’lık iPhone 5C Almanya’da 549 Euro, 16GB’lık 599 Euro, 32GB’lık versiyon ise 699 Euro’dan satışa sunulacak. Satış fiyatlarına bakıldığında dünkü haberimizde de belirttiğimiz gibi 8GB’lık iPhone 5C 40 Pound / 50 Euro daha ucuza satışa sunulacak.

Sony RX10 için Yeni Tanıtım Videosu Geldi