6 Milyonluk Last of Us!

10616845 L

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen BAFTA video oyun ödüllerinde 6 ödül birden alarak herkesi şaşırtan The Last of Us kalitesini kanıtlamaya devam ediyor.

10616845-L

Naughty Dog’un GDC etkinliğine ev sahipliği yapacağını duyuran Sony firması The Last of Us hakkında da bir açıklamada bulundu. Oyuncular tarafından çok sevilen, oyun inceleme sitelerinden oldukça yüksek puanlar alan ve ödüllere boğulan oyun The Last of Us’un 6 milyonluk satış rakamını aştığını belirtti.

2013 yılının Temmuz ayında lansmanı gerçekleştirilen The Last of Us’ın lansmandan sonraki üç hafta içerisinde 3.4 milyon kopya satma başarısını göstermişti. GDC etkinliğinde The Last of Us yapımcıların oyunun gelişim aşamalarını anlatacağını ve süreç boyunca yaşanan deneyimlerini paylaşacaklarını açıklayan başarılı firma konuşmacıların gün ve saatlerini Naughty Dog aracılığıyla paylaştı.

Oyuncuların beklentilerini karşılamayı başaran ve büyük başarı yakalayan oyunun gelişim hikayesini dinlemenin de ayrı bir keyif vereceğini söyleyebiliriz.