6 kameralı Honor Magic 2 tanıtıldı! İşte tüm özellikleri

honor magic 2

#İŞBİRLİĞİ

Huawei’nin yan kuruluşlarından biri olan Honor bir süredir merakla beklenen yeni amiral gemisi modeli Magic 2’yi tanıttı. İşte Honor Magic 2 özellikleri ve fiyatı.

Son dönemde uçtan uca tam ekrana sahip telefonların oldukça popüler olduğunu söyleyebiliriz. Bilindiği üzere bu akım Vivo Nex S ve Oppo Find X ile başlamıştı.

Geçtiğimiz hafta Xiaomi’de ilk tam ekranlı telefonu Mi Mix 3’ü tanıttı. Şimdi ise Xiaomi’nin ardından bir tam ekranlı model de Honor’dan geldi. Nitekim Honor’un hemen akabinde de bir başka Çinli üretici Lenovo tam ekranlı amiral gemisi modelini tanıtacak.

Bu telefonların en önemli ortak noktaları, tam ekran tasarımına karşın bir çentik içermiyor oluşları. Malum genelde tam ekran modellerde ön kamera ve sensorler çentik içerisine konumlandırılıyor. Çentiksiz modellerde ise kızaklı bir sistem vasıtasıyla ön kamera ve sensorler kasa içerisine gizleniyor. Ön kamerayla fotoğraf çekmek istediğinizde bu kızağı açmanız gerekiyor.

Nitekim Honor tarafından tanıtılan Magic 2’de tam olarak böyle bir sisteme sahip. Honor Magic 2 kızaklı yapısı ve 6 kamerası ile nihayet tanıtıldı.

honor magic 2 1