Honor Magic 2 tanıtıldı! İşte Honor Magic 2 özellikleri!

Honor Magic 2

Huawei, Honor Magic 2 modelini tanıttı. Komple ekran tasarımı ile gelen Honor Magic 2, ön kamerayı kızaklı yapıya gizleyerek çentik kavramını da ortadan kaldırıyor. İşte Honor Magic 2 özellikleri ve fiyatı!

Huawei’nin alt markası olan Honor, IFA 2018 etkinliğinde sahne aldı. Son dönemde başlayan çentik furyasının azımsanmayacak bir kesim tarafından beğenilmemesini değerlendiren Honor, Magic 2 ile farklı bir deneyim sunuyor. Magic 2 modeli günceli yakalıyor ve komple ekran tasarımı ile geliyor.

Honor Magic 2 özellikleri

Magic 2, Galaxy S8 ve Galaxy S9 gibi üst bölümü kesmek yerine kızak mekanizmasını kullanıyor. Bu sayede ön bölüm komple ekran oluyor. Kızaklı bölümde ise telefonun ön kamerası bulunuyor. 6.4 inç büyüklüğünde Full HD+ OLED ekran ile gelen telefon gücünü yapay zeka ile güçlendirilmiş Kirin 980 yonga setinden ve 4 GB RAM‘den alıyor.

iPhone Xs ve Xs Plus sızdırıldı!

Kutusundan Android 8.1 Oreo ile çıkan telefonda Apple’ın Siri’sine rakip bir sesli asistan yer alıyor. Yoyo olarak isimlendirilen bu yapay zeka destekli sesli asistan ilk olarak İngilizce ve Çince dil desteğine sahip olacak. Önümüzdeki aylarda ilk olarak Çin’de satışa sunulması beklenen Magic 2’nin henüz fiyatı açıklanmadı.

Tasarımsal açıdan oldukça şık görünen Magic 2’nin ülkemizde satılma ihtimali bulunuyor. Tahminlere göre bu modelin Türkiye fiyatı 2.500 TL ila 3.000 TL arasında olacaktır.