6 GB RAM’li Note 7’den umut kesilmedi!

note 7 6 gb ram 128 gb hafiza

6 GB RAM’li Samsung Galaxy Note 7 için halen umut kesilmedi. Ortaya çıkan yeni bir görsel bu cihazı doğruluyor. İşte detaylar.

Ağustos ayının başında duyurulan yeni phablet modeli Samsung Galaxy Note 7 yeni bir versiyon ile karşımıza çıkabilir. Uzun süredir gündeme getirilen bu iddianın gerçek olmadığı konusunda tahminler boşa çıktı. Yayınlanan yeni görselin, cihazın 6 GB RAM’li versiyonunu doğruluyor.

6 GB RAM’li Note 7 geliyor mu?

Geçtiğimiz hafta Galaxy Note 7 modeli Çin pazarı için duyuruldu. Ancak yine Avrupa ve ABD’de satılan telefon lanse edilmişti. Dolayısıyla 6 GB RAM’li Note 7’den umut kesilmişti.

Ancak Twitter’da paylaşılan yeni bir görsel bu cihaza ilişkin tahminleri tekrar canlandırdı. Galaxy Note 7 modelinin kutusuna ait bir fotoğraf olduğu tahmin edilen görüntüde 6 GB RAM bilgisi doğrulanıyor.

Samsung Galaxy Note 7 an itibariyle 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanıyla birlikte geliyor. Bu iddia ise 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip versiyonu işaret ediyor. Bu konfigürasyona sahip cihazın 1050 dolar seviyesinde bir fiyatla tüketicilerle buluşacağı tahmin ediliyor. Eğer iddialar doğruysa Samsung, 1 Eylül tarihinde bu cihazı duyuracak.

İlgili fotoğrafı aşağıda görebilirsiniz. Sizce Samsung 6 GB RAM’e sahip bir Note 7 versiyonu ile karşımıza çıkacak mı? Yorumlarınızı bekliyoruz.

note-7-6-gb-ram

iPhone için en iyi ücretsiz klavye uygulamaları!