6 GB RAM’li telefon Vivo Xplay 5

Vivo Xplay 5

Çinli Vive Xplay 5 isimli telefonun basına yansıyan görseli 6 GB RAM’i işaret ediyor. 6 GB RAM’li telefonun detayları sizlerle.

MWC 2016 artık sonlandı ancak bu yıl duyurulacak olan telefonların henüz sonuna gelmedik. Çinli üreticilerden Vivo, Xplay 5 isimli modeliyle dikkat çekecek. İşte o telefon ve iddiası.

Vivo Xplay 5 ve 6 GB RAM

Akıllı telefonlarda RAM miktarı uzun süredir 3 ve 4 GB seviyelerinde kalıyor. 6 GB RAM ile adı geçen ilk telefon Samsung Galaxy Note 6 olmuştu. Ancak o modelin duyurulmasına şimdilik uzun bir süre var. Vivo markası, Samsung’tan daha hızlı davranabilir.

Telefonla ilgili paylaşılan görsel iki temel özellik dikkat çekiyor. Bunlardan ilki Qualcomm Snapdragon 820 yongası. İkincisi ise 6 GB LPDDR4 RAM oldu. Vivo markası yenilikçi adımları ile daima öne çıkmayı başarıyor. Firma geçen sene dünyanın en ince akıllı telefonu ile gündeme gelmişti.

6 GB RAM beraberinde yüksek performans demek oluyor. Aynı anda daha fazla uygulamanın çalıştırılması, 4K video kaydederken yüksek “bit rate“ değerlerine çıkılması gibi iyileştirmeler anlamına geliyor.

Eğer iddialar doğruysa Vivo Xplay 5 isimli model 2K ekran çözünürlüğü ile 1 Mart tarihinde resmi olarak duyurulacak. Ancak modelin fiyatı ve diğer özellikleri hakkında şimdilik yeterli bilgi yok. 6 GB RAM ile ilgili yayınlanan görsele haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

Vivo Xplay 5

YouTube bulanıklaştırma özelliği yenilendi!