5 ana kameralı Nokia 9 ortaya çıktı

nokia 9

HMD Global’in bir süredir üzerinde çalıştığı yeni amiral gemisi modeli nihayet ortaya çıktı. İşte 5 ana kameraya sahip Nokia 9 hakkındaki ilk detaylar.

Huawei’nin geçtiğimiz yıl satışa sunduğu P20 Pro modelinde 3 ana kameraya yer vermesi, kullanıcılar tarafından da olumlu dönütler almıştı. Satış rakamlarına da yansıyan bu durum diğer üreticilerin de dikkatinden kaçmadı.

Teknoloji gündemini az çok yakından takip edenlerin de bileceği üzere 2019’da satışa sunulacak olan pek çok amiral gemisi modelinde 3 ana kameraya yer verilecek. Fakat hepsi bununla da sınırlı değil. Keza sızdırılan son raporlara bakacak olursak, HMD Global yeni amiral gemisi modeli Nokia 9 ile çıtayı bir tık daha yukarıya taşıyacak ve tam 5 ana kameraya yer verecek.

5 kameralı Nokia 9 geliyor!

Geçtiğimiz gün sızdırılan ve Nokia 9 modeline ait olduğu iddia edilen görselde, altıgeni anımsatan 5’li bir kamera kurulumu göze çarpıyor. 7 bölümden oluşan modülde 5 kamera, bir flaş ve bir de IR sensoru mevcut.

Şimdilik sızdırılan bu fotoğrafın gerçek mi yoksa sahte mi olduğuna dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Fakat 5 ana kamera ciddi anlamda abartılı duruyor diyebiliriz. Bu 5’li ana kamera modülünün ne gibi yetenekleri olduğu da büyük merak konusu.

HMD Global’in 5 ana kameraya sahip yeni amiral gemisi modelini önümüzdeki yıl düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtması bekleniyor.

Yeni iPhone’un ismi belli oldu