3D Touch destekleyen bir uygulama daha: Flickr

flickr 3d touch guncellemesi 1

Apple’ın yeni teknolojisi 3D Touch, popüler uygulamalar arasında giderek yaygınlaşıyor. 3D Touch’ı destekleyen iPhone uygulamalarına bir yenisi daha eklendi. Bu sefer Flickr, 3D Touch ile uyumlu uygulamalar arasına girdi.

flickr-3d-touch-guncellemesi-1

Yahoo’nun popüler fotoğraf paylaşma servisi Flickr, fotoğrafları saklamak ve paylaşmak için en iyi alternatiflerden bir tanesi. Fotoğraf kalitesini düşürse de paylaşma özelliğinin yanında bu hoş karşılanabilir. Üstelik şimdi iPhone 6s ve iPhone 6s Plus kullanıcıları için Flickr daha cazip hale geldi. Sadece iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modelleri için Flickr, 3D Touch desteğine kavuştu.

Apple’ın basınca duyarlı dokunmatik ekran teknolojisi 3D Touch, artık Flickr uygulaması içerisinde kullanılabilecek. Uygulama, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinde 3D Touch’ı destekleyecek hale geldi. App Store üzerinden 3D Touch için güncellenmiş Flickr uygulamasına ulaşabilirsiniz.

3D Touch özelliğini Flickr uygulamasına girmeden veya içerisinde kullanmak mümkün. Uygulamanın içerisine girmeden ana ekranda yeni fotoğraf yükleme, paylaşımları görüntüleme, bildirimler ve arama gibi özelliklere ulaşmak mümkün. Uygulamanın içerisinde ise paylaşılan fotoğrafların üzerine basılı tutarak 3D Touch’ı kullanabilirsiniz. Tıpkı E-Posta ve Instagram uygulamalarında olduğu gibi fotoğraflar siz ekrana sert bir şekilde basmaya devam ettikçe görüntüleniyor. Bu sayede fotoğraflara bakmak istediğinizde her seferinde fotoğrafın bulunduğu sayfaya gitmeniz gerekmiyor.

flickr-3d-touch-guncellemesi-2

Assassin’s Creed: Syndicate sistem gereksinimleri!