Skype’dan iki yeni ve önemli özellik geldi!

skype ios guncellemesi 2

Microsoft’un popüler mesajlaşma ve sesli-görüntülü iletişim servisi Skype, iOS sürümünde önemli bir güncelleme yayınladı. Skype 6.5 olarak yayınlanan bu güncelleme ile Skype hem 3D Touch hem de video filtreleri özelliklerine kavuştu. Detayları haberimizde.

skype-ios-guncellemesi-1

Skype son zamanda Apple ve iOS tarafına çok önem vermeye başladı. Kısa bir süre önce Apple Watch için uyumlu hale gelen Skype, şimdi ise 3D Touch servisine destek veren bir güncelleme yayınladı. Apple’ın iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinde bulunan basınca duyarlı dokunmatik teknolojisi için kendini güncelleyen Skype, beraberinde önemli bir yenilik daha getirdi.

Artık, Skype 6.5 sürümüyle uyumlu iOS cihazlarında Skype ikonuna bastığınızda yeni bir konuşma penceresi açma, numara çevirme ekranı ve Skype içerisinde arama seçenekleri görmek mümkün olacak. Bu, sadece 3D Touch destekleyen iOS cihazlarda kullanılabilecek. Yukarıdaki ekran görüntüsünde özelliğin nasıl kullanılacağı belirtilmiş. 3D Touch ile yapılabilecekler paylaşılmış.

Skype 6.5 güncellemesi aynı zamanda video mesajları için filtre özellikleri içeriyor. Bu güncelleme ise sadece iOS’a özel değil. Android kullanıcıları da video filtreleme özelliğinden faydalanabilecek. Tıpkı Snapchat gibi kullanıcılar videolarına efekt uygulayabilecek. Ancak bu efektler Snapchat uygulamasındaki kadar eğlenceli görünmüyor. Arkadaşlarınıza videolu mesajlar gönderirken bu filtreleri kullanmak mümkün olacak. Negatif fotoğraf benzeri bir filtrenin nasıl bir değişiklik yaptığını aşağıda görebilirsiniz.

skype-ios-guncellemesi-2

Sağlıklı bir hayat için 6 giyilebilir teknoloji!