30 Liralık Alışverişe 20 Lira İade!

Bankalar Arası Kart Merkezi kısa adıyla BKM yaptığı kampanya ile ödeme servisi olan BKM Express kullanıcılarının 30 lira ve üzerindeki alışverişlerinde 20 lira iade ediyor.

 

Geçtiğimiz yıllarda duyurulan ve belli oranda başarıya ulaşan BKM Express yeni biğr kampanyaya başladı. Yapılan kampanya sayesinde BKM Express kullanıcıları yaptıkları alışverişlerde büyük bir avantaj elde ediyor. Kullanıcılara ilk alışverişlerinde 20 lira iade yapan servis, iadeyi 30 lira ve üzerindeki tüm alışverişlerde bir defaya mahsus yapmakta.

İlk 30.000 kişi için geçerli olan kampanya sayesinde BKM Express üyesi iş yerlerinden yapacağınız 30 lira ve üzeri ilk alışverişinizde 20 lira iade alabiliyorsunuz.  Satış yapılan mağazalardan bağımsız olan kampanyayı Bankalar Arası Kart Merkezi kendisi düzenlemekte. 1 Kasım 2016 ile 30 Kasım 2016 tarihleri arasında geçerli olarak kampanyaya katılmak için servisin internet sitesindeki talimatları takip edebilirsiniz. Bağış ödemelerinde ise geri ödeme geçerli olmayacak.

Yaptığınız alışverişlerin iade tutarları ise 31 Aralık 2016 tarihine kadar kartınıza yapılacak.  BKM Express’in kampanya için hazırladığı reklam filmine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

BKM Ekspress ile Alışveriş Yapılabilecek Mağazalar

AtlasGlobal

Avansas

Babil.com

Batik.com

Beta Shoes

Biletix

Cacharel

Çiçek Sepeti

D&R

DeFacto

E-bebek

English Home

Findeks

Gittigidiyor

Gold Bilgisayar

Happy

Hızlıal.com

Koçtaş

Kitapyurdu

Lidyana

Madame Coco

Markafoni

Migros

Morhipo

N11

Sinemia

SunExpress

Teknosa

Türk Hava Yolları

Twist

PS4 Pro, Playstation Satışlarını %200 Arttırdı