2021 Grammy Ödülleri sahiplerini buldu!

2021 Grammy Ödülleri sahiplerini buldu!

Müzik dünyasının en prestijli ödülleri olan Grammy Ödülleri, Los Angeles’ta düzenlenen törenle 63’üncü kez sahiplerini buldu. 2021 Grammy Ödülleri’nin kazananlarına bir göz atalım.

Beyoncé ve Taylor Swift en büyük dört ödülü kazanan kadın sanatçılar olarak tarih yazdı. Swift, yılın albümü ödülünü üç kez kazanan ilk kadın şarkıcı olurken, Beyonce, 28’inci Grammy zaferiyle en çok Grammy ödülü alan kadın olarak Grammy tarihine geçti.
2021 Grammy ödüllerinde Amerikalı rap’çi, şarkıcı ve söz yazarı Megan Thee Stallion “En iyi yeni sanatçı” ödülünü alırken, aynı zamanda “En iyi rap şarkısı” ödülünü kazanan ilk kadın sanatçı da oldu. Şarkıcı Beyonce’nin 9 kategoride, Taylor Swift, Roddy Ricch ve Dua Lipa’nın ise 6 dalda aday gösterildiği Grammy Ödülleri açıklandı. “En iyi pop-grup performansı” dalında da ödülü Lady Gaga ve Ariana Grande’nin seslendirdiği “Rain on Me” şarkısı kazandı.

2021 Grammy Ödülleri sahiplerini buldu!

“En iyi Country Şarkısı” ödülü “The Highwomen” grubunun seslendirdiği “Crowded Table” şarkısına verilirken, “En iyi Country albümü” ödülü Miranda Lambert’ın “Wildcard” albümüne verildi. “En iyi Rock albümü” dalında kazanan “The Strokes” grubunun “The New Abnormal” albümü olurken, “En iyi Rock Şarkısı” ödülü Brittany Howard’ın seslendirdiği “Stay High” şarkısına, “En iyi Rock Performansı” ise Fiona Apple’ın “Shameika” şarkısına verildi. Törende, “En iyi Rap albümü” ödülünün kazanan, rap’çi Nas’ın “King’s Disease” albümü oldu. “En iyi Rap performansı” ve “En iyi Rap şarkısı” ödülünü, Megan Thee Stallion’un Beyonce ile seslendirdiği “Savage” şarkısı kazanırken, Grammy’de ilk kez bir kadın, “En iyi Rap şarkısı” ödülünü almış oldu. Megan Thee Stallion aynı zamanda “En iyi yeni sanatçı” ödülüne layık görüldü.

Huawei iyice kabuğuna çekildi