2020 Worlds Şampiyonası detayları belli oldu

2020 Worlds Şampiyonası

League of Legends oyunun en büyük müsabakası olarak görülen 2020 Worlds Şampiyonası için detaylar belli oldu.

Covid-19 nedeniyle birçok etkinlik ve spor müsabakası hatırlanacağı üzere bu sene için iptal edilmişti. Hatta dünyanın en büyük para ödüllü turnuvası Dota 2 İnternational covid-19 nedeniyle bu sene yapılmayacağı açıklanmıştı. Bu turnuva normal şartlarda Ağustos ayında düzenlenecekti, ancak virüsün 2. dalga olayı ve yetkililerden gelen bilgiler doğrultusunda turnuvanın erteleme yerine iptal edilme seçeneği düşünüldü. Tekrar aktif edilir mi bilinmez ama 2021 yılına kadar ertelendiği açıklanmıştı. Çevrimiçi – seyircisiz oynanma seçeneği ise düşünülmüştü. Geçen yıl 34 milyon dolar dağıtan oyunun bu sene çok daha fazla ödül havuzuna sahip olacağı bu kadar geniş bir organizasyonun da seyircisiz oynanma seçeneği düşünülmedi. Bunun dışında diğer en büyük izleyici kitlesine sahip LOL’ün en büyük organizasyonu 2020 Worlds Şampiyonası için aynı durum geçerli değil. 2020 Worlds Şampiyonası

2020 Worlds Şampiyonası 2333

Turnuva başlangıç tarihi olarak 25 Eylül belirlenmiş durumda, bitiş tarihi ise 31 Ekim. Gerçekleşecek turnuvanın, seyircili olup olmayacağı konusunda hala bir bilgi yok.

Yılın en büyük turnuvası ile alakalı bulgular gelmeye başladı. Her sene, Dünya’nın en iyileri arasına girecek takımı belirleyen Worlds turnuvasının süreyi ve mekanı belli oldu. League of Legends heyecanının doruk gerçekleştireceği etkinlik, Çin’in Şanghay kentinde gerçekleşecek. İlk maç 25 Eylül’de oynanacak, şampiyon ise 31 Ekim’de belirlenecek.

LoLespor, kendi sitesi üzerinden yaptığı bildirimde önümüzdeki turnuvaya dair birtakım bulgular verdi. Ne vakit ve hangi kentte oynanacağı belirtiler makalenin ortalarında, şampiyonun belirleneceği mekan da belirtildi. Şampiyonanın final maçı, Pudong Futbol Stadyumu’nda gerçekleşecek. 2020 Worlds Şampiyonası, bu yeni stadyumun açılış faaliyeti olacak.

Facebook artık müzik videoları da gösterecek