2018’de PS4’e özel olarak çıkacak oyunlar!

ps4

#İŞBİRLİĞİ

Oyun sektöründeki rekabet artık farklı bir boyuta ulaşmış durumda. Dürüst olmak gerekirse, Microsoft şimdiden bir sonraki nesli düşünüyor gibi görünmekte. Keza Xbox One’ın, PS4 karşısında hiç bir şansı kalmamış durumda.

PS4 aya, Xbox One yaya

Sony, geçtiğimiz nesilde PlayStation 3’ün geç çıkmasından ötürü bazı sıkıntılar yaşamıştı. Aynı şekilde Xbox 360’ın, PS3’ten yaklaşık olarak 1 sene önce satışa sunulması da Microsoft’un elini kuvvetlendirmişti. Kısacası geçtiğimiz nesilde konsollar arasında başabaş bir mücadele söz konusuydu. Fakat bu nesilde işler pek de öyle gitmedi.

Genel itibari ile iki konsolun eş zamanlı olarak satışa sunulduğunu söyleyebiliriz. Gerek Microsoft, gerekse de Sony, yeni konsollarını E3 2013’te tanıtmış ve akabinde satışa sunmuştu. Fakat ne olduysa, Microsoft bu nesle erken havlu atmak zorunda kaldı. Konsol sattıracak oyunlarını birer birer rafa kaldıran Microsoft, yenilgiyi çoktan kabullenmiş gibi görünüyor.

Öte yandan, Sony cephesinde özel oyunların sayısı gün geçtikçe biraz daha artıyor. Uncharted, God of War, Killzone gibi serilere yenileri eklenmeye devam ediyor. Bu yazımızda, 2018 yılı içerisinde PS4’e özel olarak satışa sunulacak oyunları sizlerle paylaşacağız.

İşte o yapımlar;

Sayfa 1: Geçmişten geleceğe
Sayfa 2: Zombilerin yükselişi
Sayfa 3: Kader ağlarını örüyor
Sayfa 4: İnsanlık daha ölmedi
Sayfa 5: Macera kaldığı yerden devam ediyor