2017’nin en iyi mobil oyunları

mobile

#İŞBİRLİĞİ

Günümüzde oyun sektörünün mobil platformlara doğru kaydığı inkar edilemez bir gerçek. Elbette burada kast ettiğimiz konsol oyunları değil. Fakat hemen hemen her geliştiricinin artık mobil oyunlar üretmekle sorumlu mini bir ekibi mevcut. Bu da mobil oyunları, sektör için önemli bir hale getiriyor.

En iyi mobil oyunları sizler için seçtik

2017 mobil oyun sektörü açısından parlak bir yıl oldu diyebiliriz. Artık oyunların f2p kategorisine doğru evrildiğiniz, 2017 ile birlikte daha net gördük. Yapımcılar tek bir oyun geliştirip, ondan, tek sefer de 10x kazanmak yerine kullanıcılara ücretsiz olarak sunup, uzun vadeli paralar kazanmayı tercih ediyor.

Sonuç olarak, mobil oyun sektörü free to play kategorisinde ilerleme kaydederken, oyuncu kitlesini de geliştiriyor.

Bu yazımızda 2017’ye damga vuran en iyi mobil oyunları sizlerle paylaşacağız. Elbette, mobil oyunlar göreceli kavramlar. Yani sizin çok hoşunuza giden bir yapım, başkasının hiç hoşuna gitmeyebilir. O yüzden bizde bu listeyi oluştururken, oyunların indirilme sayıları ve kullanıcılardan aldıkları ortalama puanları baz aldık. Yani işin içine şahsi bir görüş karıştırmadık. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2017’nin en iyi mobil oyunları listesi ile başbaşa bırakalım.

2017’nin en iyi mobil oyunları

Planescape: Torment