2015 MacBook Pro’nun satışaları durduruldu!

2015 MacBook Pro

2015 MacBook Pro’nun satışları yeni modellerin duyurulmasının ardından durduruldu. Apple logosu yanan son MacBook Pro modelleri artık satılmayacak. Peki, 2015 MacBook Pro satışaları neden durduruldu?

Apple, iPhone fiyatların zam yaptığı gün yeni MacBook Pro modelini duyurmuştu. Gücünü 2.3 GHz dört çekirdekli 8. nesil Intel Core i5 işlemci (3.8 GHz’ye kadar Turbo Boost) ve Intel Iris Plus Graphics 655 grafik biriminden alan MacBook modelleri RAM konusunda da iddialı.

Apple yeni MacBook Pro ile dünyada bir ilke imza attı!

32 GB RAM’e kadar yükseltme sunan ve True Tone ekran ile gelen yeni MacBook Pro’nun satışa sunulmasının ardından eski MacBook Pro modellerinin satışları sonlandırıldı. Apple’ın son Apple logosu aydınlatmalı modeli olan 2015 MacBook Pro modelleri bugün itibariyle satıştan çekildi.

2015 MacBook Pro için yolun sonu göründü!

Taptic Engine özelliği sunan ilk trackpad’li model olan 2015 çıkışlı MacBook Pro modelleri artık satılmayacak. Yaklaşık 3 yıl olmasına rağmen hala ilk günkü performansını sunan 2015 model MacBook Pro modelleri Apple Store dışındaki mağazalarda satılacak.

Ancak bu mağazalarda da stok bittiğinde Apple yeni stok tedarik etmeyecek. Son Apple logosu yanan MacBook Pro modeli tarihin tozlu sayfalarındaki yerini alacak.

2015 MacBook Pro