2 Ayda 10 Milyon Satış!

noteön

Samsung’un  5.7inçlik ekran boyutuna sahip telefonu Galaxy Note 3, kısa sürede ulaştığı satış rakamları ile üreticinin memnuniyetini kazandığını göstermiş oldu.

Eylül ayında piyasaya çıkan Galaxy Note 3 için tüm zamanların en başarılı Note serisi denmesinin doğruluğu 2 ayda 10 milyon adet satmasından da görülüyor.Galaxy S4’ten sonra beklenilen satış rakamlarına ulaşamaması firmayı hayal kırıklığına uğratmıştı. Galaxy S4’te beklenilen hedefe ulaşamayan firma dev ekranlı Galaxy Note 3 akıllı cihazı ile hedefleri aşmış durumda.

notea

Tüm zamanların en çok satılan Note serisi olmayı başaran Galaxy Note 3, 2 Ayda 10 milyondan fazla satış rakamlarına ulaştı.Galaxy Note 2,4 ayda 10 Milyona ulaşabilmişti.Eylül ayından itibaren aynı zamanda 50’den fazla ülkede piyasaya sürülen Galaxy Note 3 için en çok satış Güney Kore,Japonya ve Çin pazarlarında gerçekleşti.Tüm Note serilerinde toplamda 30 Milyonluk satış elde eden firma,2 Ayda 10 milyonluk satış gerçekleştiren Note 3 cihazıyla birlikte bu rakamı ikiye katlamayı hedefliyor.