14 Şubat için en teknolojik hediyeler

14 şubat 2

#İŞBİRLİĞİ

Bir 14 Şubat daha geldi çattı. Peki siz sevgilinize bu 14 Şubat’ta ne almayı düşünüyorsunuz? İşte Sevgililer Günü için hediye tavsiyeleri.

14 Şubat Sevgililer Günü’ne artık sayılı günler kaldı. Eğer hediye işini son dakikaya bırakmak istemiyorsanız, şimdiden özel birşeyler düşünmeye başlamışsınızdır. Aslında Sevgililer Günü’nde erkeklerin işi daha kolay diyebiliriz. Zira sevgilinize alacağınız altın, gümüş ya da pırlanta türevi mücevherat ile çok fazla düşünmeye gerek kalmıyor.

Genel olarak her kadın çiçek eşliğinde gelen bir mücevherata hayır demez. Tabi ki bütçeniz böyle birşey için yeterli değilse, farklı alternatiflere de yönelebilirsiniz.

Söz konusu bir erkek için hediye seçmek olunca işler biraz daha zorlaşabiliyor. Zira kalkıp da erkeği bir çiçek, bir bileklikle kandırmak çok kolay olmayacaktır. O yüzden 14 Şubat için erkek arkadaşınıza özel birşeyler almak istiyorsanız, yazımıza göz atmanızı tavsiye ederiz.

Hemen baştan belirtelim. Listemizde bulunan hediyeler bütçenizi biraz zorlayabilir. Fakat yine de 100TL altına hediyeler de bulunduğunu belirtelim. Bu arada Sevgililer Günü hediye tavsiyesi listemiz kadınlar için hazırlandı. Yani bu listeyi gönül rahatlığıyla kız arkadaşınıza gönderebilirsiniz.

Oyun Konsolu

14 şubat

Tabi ki listemizin ilk sırasında erkeklerin olmazsa olmazı oyun konsolu yer alıyor. Şunu kabul etmek gerekiyor. Erkeklerin büyük bir çoğunluğu oyuna hayır demez. Dolayısıyla siz de erkek arkadaşınız için güzel bir oyun konsolu alabilirsiniz.

Fiyatlarını da hemen belirtelim. Şu anda PlayStation 4’ün sıfırları 2000TL civarında satılmakta. Eğer tercihinizi Xbox One S’ten yana kullanırsanız 1700TL ödemeniz yeterli olacaktır. Çıtanızı bir tık daha yükseltebilirseniz 2700TL civarına Nintendo’nun son konsolu Switch’i de satın alabilirsiniz.