Sevgililer Günü Çok Eğlenceli Geçecek

Sevgililer Günü Çok Eğlenceli Geçecek manset

ASUS’un hem telefon hem tablet olarak kullanılabilen  ürünü ASUS Fonepad 7 ile 14-16 Şubat tarihleri arasında Bağdat Caddesi’nde düzenlenen eğlenceli yarışmaya katılın, bu Sevgililer Günü’nü çok farklı kılın.

Hem telefon hem tablet olarak kullanılan ASUS Fonepad 7 ile 14-16 Şubat tarihleri arasında Bağdat Caddesi, Erenköy’de düzenlenecek ASUS etkinliği sayesinde çiftler çok eğlenceli bir Sevgililer Günü geçirecek. Bağdat Caddesi’ndeki Vatan Bilgisayar önünde düzenlenecek etkinlikte, özel olarak hazırlanan ASUS Fonepad 7 telefon kulübesinde rastgele aranacak bir numara ile kelime bulma oyununu en hızlı oynayan kişi, bir ASUS Fonepad 7’nin sahibi olacak.

 asus_fonepad_7

Ayrıca #fonepadaskina hashtag’iyle fotoğraflarını instagram’da paylaşan ya da o tarihlerde Bağdat Caddesi’ndeki ASUS ekibine Fonepad 7 ile fotoğrafını çektiren çiftlere ASUS’un standındaki Presstagram makinesinde basılacak, ASUS Fonepad 7 magnet çerçeveli birbirinden güzel fotoğrafları hediye edilecek.

asus_sevgililer_gunu_fonepad

Hem ASUS Fonepad 7 kazanma şansı yakalamak hem de sevgilinizle unutulmaz bir Sevgililer Günü geçirmek için, 14-16 Şubat tarihleri arasında siz de Bağdat Caddesi’ndeki ASUS aktivitesine katılın!

Profsyonel Renkli Baskıda Standartlar Yükseliyor