Batman V Superman, THY’nin Desteğini Aldı

batman vs superman dawn of justice

#İŞBİRLİĞİ

Türk Hava Yolları; Batman v Superman: Dawn of Justice’in resmi sponsorlarından biri oldu. THY projeyibir adım ileri götürdü.
Şirketin reklamlarında, THY Batman’i canlandıran Ben Affleck ve Superman’in azılı düşmanı Lex Luthor’ı canlandıran Jesse Eisenberg’in yer aldığı iki farklı reklam yayınlandı. Bu reklamalara göre THY, Gotham City ve Metropolis’e seferler düzenliyor. Gerçek dünyada ise bu seferler Washington D.C ve New York ile sınırlandırılmış durumda. Yine de, söz konusu yolcular; Batman V Superman hakkındaki, kamuoyunda fazla görünmeyen detaylara, Mart ayından önce hakim oluyor.
Batman V Superman,
Bu reklamlarda Türk Hava Yolları’nın Batman ve Superman dünyasının kurgusal şehirleri Metropolis ve Gotham’a yolculuklarının başladığı iddia ediliyor. Filmin baş rol oyuncularının da reklam filminde görünmesi, beyaz perde eserine olan ilgiyi çok büyük oranda arttıracak düzeyde.
Batman v Superman: Dawn of Justice’in 350 milyon dolarlık bütçesiyle yılın en çok beklenen Hollywood yapımları arasında. Vergi indirimlerinin ardından bütçe 200 milyon dolara gerilese de; DC Comics-Warner Bros yapımı zirveye oynuyor.  Gişe rekortmeni adayı 25 Mart’ta tüm dünyada gösterime girecek.
Filmin yönetmenliğini “The 300″dem tanıdığımız Zack Snyder üstlenirken, baş rollerde ise; Ben Affleck, Henry Cavill,Amy Adams, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons, Holly Hunter ve Gal Gadot gibi birbirinden usta isimler yer alacak. Filmin senaryosu ise pek çok popüler TV yapımından tanıdığımız David S. Goyer ve Chris Terrio ikilisine emanet edilecek.